Αρχική Νέα To νέο Mailo’s – The Pasta Project στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός!

To νέο Mailo’s – The Pasta Project στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

To Mall of Engomi υποδέχθηκε το νέο κατάστημα της αλυσίδας franchise Mailo’s – the Pasta Project, το οποίο χάρισε ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στους pasta lovers κάθε ηλικίας που έσπευσαν να το επισκεφθούν! Επόμενος σταθμός, το Mall of Cyprus! Και όσο περισσότερο αυξάνεται η δημοτικότητα του Mailo’s, τόσο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί να ανοίξει και σε άλλες περιοχές της Κύπρου, το δικό του κατάστημα, γράφοντας success story στην εστίαση!

Τo κοινό έχει «αγκαλιάσει» το Mailo’s, καθώς εγκαινίασε μία νέα κατηγορία καταστήματος που συνδυάζει τη fresh pasta με τη street food κουλτούρα. Η αγάπη και η πιστότητα του κόσμου έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανοίξουν κι άλλα καταστήματα σε διαθέσιμες περιοχές υψηλής δυναμικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Μάλιστα στη χώρα μας, το επόμενο διάστημα αναμένονται νέα σημεία σε  Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα που αναμένονται να γίνουν το next big thing στην αγορά της εστίασης!

mailos mall of engomi franchise lifestyle

Χάρη στο φρέσκο, εναλλακτικό concept και τον cozy χώρο του, το Mailo’s έχει αποκτήσει πιστούς ακόλουθους που με κάθε ευκαιρία μοιράζονται τις δικές τους στιγμές Mailo’s – απόλαυσης» στα social media! Άλλωστε, η αγάπη για την Ιταλική Κουζίνα και τη φρέσκια pasta δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…και ο Mailo’s ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας…

mailos the pasta project franchise cyprus

Κεντρικά σημεία και περιοχές υψηλής εμπορικότητας είναι οι ιδανικές περιοχές για τα επόμενα Mailo’s – The Pasta Project. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee του Mailo’s – The Pasta Project; Μάθε περισσότερα για την προταση franchise που σου προσφέρει, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ