Αρχική Νέα Το νέο κατάστημα Mailo’s στην Κηφισιά είναι γεγονός!

Το νέο κατάστημα Mailo’s στην Κηφισιά είναι γεγονός!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αγαπημένη φιγούρα του σκύλου, Mailo, που ενέπνευσε την ίδρυση του Mailo’s The Pasta Project, έφερε τώρα τις λαχταριστές δημιουργίες ζυμαρικών του και στην Κηφισιά, με τα εγκαίνια ενός ακόμη νέου καταστήματος στην επιτυχημένη αλυσίδα franchise.

Η νέα προσθήκη κάνει αυτομάτως τις βόλτες στην περιοχή ακόμη πιο ευχάριστες, καθώς οι ντόπιοι και οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους μακαρονάδα, παρακολουθώντας τη διαδικασία παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών μέσα σε λίγα λεπτά, μπροστά στα μάτια τους!

Mailo's_Kifisia

Σταθερή ανάπτυξη σε επιλεγμένες περιοχές

Από τότε που το Mailo’s The Pasta Project άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 2019, έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο των φρέσκων ζυμαρικών street food, κερδίζοντας τις καρδιές των λάτρεις των ζυμαρικών με τις εμπνευσμένες και γευστικές προτάσεις του. Η αλυσίδα έχει πλέον επεκταθεί και περιλαμβάνει 25 εν λειτουργία σημεία σε Ελλάδα και 2 σε Κύπρο, με πλάνα περαιτέρω επέκτασης και στο εξωτερικό. Με τον αρμονικό συνδυασμό της ιταλικής γαστρονομίας και της κουλτούρας του street food, το Mailo’s προσφέρει στους πελάτες μια εκπληκτική εμπειρία που δεν μπορούν να χάσουν!

Mailo's_Kifisia

Το απόλυτο «talk of the town»!

Το ευφάνταστο μενού συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές καθημερινά, όχι μόνο λόγω της κορυφαίας γεύσης, αλλά και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης που παρέχει το φιλικό προσωπικό. Αυτό, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την καινοτομία της αλυσίδας, έχει κάνει το Mailo’s The Pasta Project το νέο «talk of the town», με τον κόσμο να περιμένει με ανυπομονησία το άνοιγμα ενός καταστήματος στη γειτονιά του. Η πρόταση franchise που παρουσιάζει η Mailo’s προσφέρει ένα ιδανικό μοντέλο για street food spot, καθώς εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και άμεση κερδοφορία. Η συντριπτική πλειοψηφία των υφιστάμενων franchisees έχουν ήδη προχωρήσει στο άνοιγμα ενός δεύτερου καταστήματος, απόδειξη της επιτυχίας του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ