Αρχική Νέα Το νέο εστιατόριο McDonald’s στη Διονυσίου Αεροπαγήτου υλοποιεί το πλάνο της εταιρείας για ανάπτυξη και βιωσιμότητα

Το νέο εστιατόριο McDonald’s στη Διονυσίου Αεροπαγήτου υλοποιεί το πλάνο της εταιρείας για ανάπτυξη και βιωσιμότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το νέο εστιατόριο McDonald’s άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την 1η Μαρτίου 2023, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5. Η επένδυση για αυτή τη νέα προσθήκη στην αλυσίδα McDonald’s στην Ελλάδα ξεπέρασε το 1 εκατ.

ευρώ και η αλυσίδα αριθμεί πλέον το 29ο εστιατόριο υπό τη διεύθυνση της Premier Capital Hellas, συνεχίζοντας το επενδυτικό πλάνο σε όλη τη χώρα.

McDonald's_κατάστημα

Η νέα προσθήκη του δικτύου McDonald’s στην οδό Αρεοπαγίτου είναι αποτέλεσμα συνεπούς στρατηγικής που συνδυάζει την επιλογή εξαιρετικού σημείου καταστήματος και παράλληλα αξιοποιεί τις τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη, όπως τα πέντε μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής διπλής όψης (kiosks) με ψηφιακές οθόνες. Με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται η εμπειρία πελάτη, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο της παραγγελίας. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), υπηρεσία McDelivery και τη νέα υπηρεσία Mobile Order & Pay, επιτρέποντας στους πελάτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από τα κινητά τους τηλέφωνα εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής McDonald’s.

McDonald's_κατάστημα

Το νέο κατάστημα υιοθετεί μια μοντέρνα, μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση, δημιουργώντας ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον, ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που εφαρμόζει το ντεκόρ «Ray», το οποίο βασίζεται στη στρατηγική της μάρκας για βιωσιμότητα, ενώ παράλληλα υλοποιείται το πρόγραμμα «Just Go Zero» σε συνεργασία με την εταιρεία Polygreen, με στόχο τη μείωση και την ανακύκλωση των απορριμμάτων του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων συσκευασιών και οργανικών υλικών, από τους επισκέπτες και την κουζίνα του καταστήματος. Με την υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, η McDonald’s γίνεται η πρώτη αλυσίδα εστιατορίων που εφαρμόζει άμεσα πρόγραμμα μείωσης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων εστιατορίων, με στόχο τη βιωσιμότητα.

McDonald's_κατάστημα

Ο Melo Hili, Chairman και Developmental Licencee της Premier Capital plc, τονίζει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή επένδυση στον χώρο γρήγορης εξυπηρέτησης, επιτρέποντας στους ανθρώπους και τους επισκέπτες της να απολαμβάνουν ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, την πιο σύγχρονη τεχνολογία και την καλύτερη εμπειρία. Η δέσμευση έχει φέρει θετικά αποτελέσματα από τότε που η εταιρεία ανέλαβε την αγορά το 2011. Η Premier Capital Hellas έχει επενδύσει περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ από το 2011 όταν έγινε Αναπτυξιακός Άδειος McDonald’s στην Ελλάδα, ανοίγοντας νέα εστιατόρια, και ανακαινίζοντας ήδη υπάρχοντα μέσω της αναβάθμισης των υποδομών και της τεχνολογίας σε όλο το δίκτυό της. Σύμφωνα με τον Victor Tedesco, CEO της Premier Capital plc, η προσπάθεια της εταιρείας να επενδύσει και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της πίστης της στις δυνατότητες της αγοράς και της δέσμευσής της να υποστηρίζει την τοπική κοινότητα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ