Αρχική Νέα To Nails 4 You τώρα και στην Σκύρο!

To Nails 4 You τώρα και στην Σκύρο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Nails 4 Yo u η διάσημη αλυσίδα περιποίησης άκρων, έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει όλη την Ελλάδα. Μετά από 21 καταστήματα στην Αθήνα και 1 κατάστημα στη Χαλκίδα, η γνωστή αλυσίδα ταξιδεύει στην Σκύρο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω των social media της εταιρείας  και η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θερμή. Μάλιστα στα σχόλια πολύ έσπευσαν να ζητήσουν να έρθει το brand και στη δική τους περιοχής.

Το Nails 4 You έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchising από το 2018 προσφέροντας τις ποιοτικές του υπηρεσίες και δημιουργώντας ένα δυνατό δίκτυο με ευχαριστημένους συνεργάτες franchisees.

nails4you new store

Ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές

Στα Nails 4 You κάθε γυναίκα βιώνει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Οι ευχαριστημένες πελάτισσες, που επισκέπτονται σε τακτικότατη βάση τα καταστήματα franchise του Nails 4 Υou χτίζουν την κερδοφορία του νέου συνεργάτη του δικτύου.

Τα Nails 4 You έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Οι αξίες που τα έχουν φέρει πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών είναι οι ακόλουθες:

  • Η καθαριότητα και η πλήρης απολύμανση
  • Η αδιαμφησβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, που εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα για την πελάτισσα
  • Εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας.

nails4you new store

To ισχυρό δίκτυο που δημιουργεί ασφάλεια!

Τα Nails 4 You είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στην αγορά της ομορφιάς και της περιποίησης των άκρων ειδικότερα, έχει χτίσει ήδη ένα ισχυρό δίκτυο. Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του δικτύου είναι η αξιοπιστία δημιουργώντας ασφάλεια στον νέο franchisee.

Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 18 καταστήματα παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος κατά κύριο λόγο οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης του Nails 4 you franchise.

Θες να φέρεις αυτό το ισχυρό brand στην περιοχή σου; Τότε πάτησε εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ