Αρχική Νέα Το Nails 4 You ταξιδεύει στη…Θεσσαλονίκη!

Το Nails 4 You ταξιδεύει στη…Θεσσαλονίκη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Nails 4 You , η νούμερο 1 αλυσίδα ονυχοπλαστικής με υψηλής ποιότητας προϊόντα και φανατικό κοινό, επεκτείνεται και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία  τους τελευταίους μήνες έχει σημειώσει εντυπιωσιακή ανάπτυξη με το άνοιγμα νέων καταστημάτων αλλά και πολλά coming soon σημεία.

Πλέον και η συμπρωτεύουσα θα έχει το δικό τους beauty lounge, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως θα κάνει την κάθε πελάτισσα να νιώσει ξεχωριστή. Σε ένα χώρο που οι γυναίκες νιώθουν οικεία και χαλαρά, αφήνονται στα χέρια του έμπειρου προσωπικού των Nails 4 You βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Nails 4 You franchise

Ευκαίρια επένδυσης που οδηγεί άμεσα στην κερδοφορία

Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η άψογη εξυπηρέτηση έχουν αναδείξει το Nails 4 You σε μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες franchise του κλάδου. Επιπλέον, η υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση, που προβλέπει το επιχειρηματικό μοντέλο των Nails 4 You, οδηγούν κάθε franchisee του σε ταχύτατη απόσβεση, μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες, και στην κερδοφορία.

Nails 4 You franchise

Σταθερά χαμηλά κόστη για τον franchisee του Nails 4 You

Η επένδυση στην πρόταση franchise Nails 4 You ξεκινά μόλις από τα 30.000 ευρώ, καθώς μέσα από σταθερές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές ο franchisor έχει καταφέρει να μειώσει δραστικά το ποσό της αρχικής επένδυσης.

Η κερδοφορία και η ρευστότητα ενισχύονται επιπλέον από το ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος σε κάθε κατάστημα franchise του δικτύου Nails 4 You.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ