Αρχική Νέα To Nails 4 You συνεχίζει την δυναμική του ανάπτυξη!

To Nails 4 You συνεχίζει την δυναμική του ανάπτυξη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Nails 4 You συνεχίζει την δυναμική του ανάπτυξη με το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος. Μέσα στις επόμενες μέρες στο Άλιμο εγκαινιάζεται το νέο beauty spot της αγαπημένης αλυσίδας περιποίησης άκρων.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

Nails 4 You franchise

Spots ομορφιάς και χαλάρωσης

To πρώτο Nails 4 You άνοιξε το 2016 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο beauty spot των γυναικών. Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας!

Nails 4 You franchise

Ένας  κλάδος που έχει πάντα ζήτηση

Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Οι γυναίκες, για ψυχολογικούς λόγους, θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη.

Τα Nails 4 You έχουν διακρατήσει όλη την πελατεία γιατί η λειτουργία τους δεν βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας. Το οργανωμένο σύστημα κρατήσεων/ραντεβού εκμηδενίζει τις αναμονές άρα τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα.  Η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA των Nails 4 You, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν τα επηρεάσε.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.

 

Spots ομορφιάς και χαλάρωσης
To πρώτο Nails 4 You άνοιξε το 2016 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο beauty spot των γυναικών. Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας! Πολύ πρόσφατα άνοιξε το νέο κατάστημα Nails 4 You στην Παλλήνη και σε λίγο καιρό οι Αμπελόκηποι, τα Πατήσια και η Νέα Σμύρνη θα αποκτήσουν τα δικά τους σημεία περιποίησης άκρων.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ