Αρχική Νέα Το Mystery Lab επαναπροσδιορίζει τον κλάδο των escape rooms

Το Mystery Lab επαναπροσδιορίζει τον κλάδο των escape rooms

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πιο καυτή πρόταση franchise στο χώρο των escape rooms, το Mystery lab , προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μυστηρίου πρωταγωνιστώντας σε μια αγορά που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη και η οποία «ήρθε για να μείνει» και στην Ελλάδα.

Η διαρρύθμιση, η ατμόσφαιρα και η δομή του κάθε δωματίου είναι αποτέλεσμα συστηματικής μελέτης και οργανωμένου σχεδίου. Η ομάδα του Mystery lab έχει κατορθώσει να ενσωματώσει στο concept μηχανισμούς που κορυφώνουν την αγωνία και «ψαγμένους» γρίφους που ενισχύουν την ένταση της περιπέτειας.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ανεβάζει την αδρεναλίνη και δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους επισκέπτες! O franchisee θα επωφεληθεί από την πείρα και το know how των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Μystery lab και οι οποίοι δεν αφήνουν… τίποτα στην τύχη!

Το Mystery lab έχει καθιερωθεί στην αγορά – «φαινόμενο» των escape rooms, αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους υποψήφιους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο που εξελίσσεται διαρκώς.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ