Αρχική Νέα Το Mr Dim παντρεύει μοναδικά το street με το gourmet

Το Mr Dim παντρεύει μοναδικά το street με το gourmet

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mr Dim σερβίρει αυτό που ζητάει ο καταναλωτής! Η συνήθεια του να τρώει κανείς έξω ή να παραγγέλνει στο σπίτι σημειώνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη άνοδο στην αγορά της εστίασης.

Οι αμέτρητες επιλογές και η έλλειψη χρόνου είναι ένας από τους κύριους λόγους για την αλλαγή αυτή και αναμφίβολα τα καταστήματα γρήγορης εστίασης έχουν αλλάξει τον τρόπο που τρώει το σύγχρονο κοινό. Ο σύγχρονος καταναλωτής πλέον ζητάει νέες γεύσεις, θέλει να βρει τα φαγητά που δοκιμάζει στα ταξίδια του και να προκαλέσει τον ουρανίσκο του σε νέες γευστικές περιπέτειες.

Το Mr Dim, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για φαγητό γρήγορο και ποιοτικό με φαντασία, δημιούργησε ένα Ασιατικό εστιατόριο που σερβίρει με ταχύτητα αυθεντικές γεύσεις, τόσο για όσους θέλουν να το απολαύσουν στο σπίτι όσο και για όσους θέλουν να κάνουν μια casual έξοδο για φαγητό.  Το concept στηρίζεται σε αγαπημένες κουζίνες της Ανατολής, που ξεχωρίζουν χάρη στο μοναδικό στυλ των συνταγών τους που συνδυάζει τόσο τη street φιλοσοφία που όλοι αγαπάμε, όσο και τη gourmet γευστική εμπειρία που αποζητάμε.

Συνδυάζοντας τη street κουζίνα με τις gourmet γεύσεις, σερβίρει πιάτα μοναδικές, αξιοποιώντας τις βασικές συνταγές της Ασιατικής κουζίνας μέσα από «μυστικές» και μοναδικές παραλλαγές που έχει αναπτύξει.

Το Mr Dim είναι το ασιατικό στέκι στο οποίο συναντιούνται 6 χώρες και ενώνουν τις γευστικές τους δυνάμεις παρασύροντας τον πελάτη. Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Κορέα και Μαλαισία συνυπάρχουν ιδανικά στον κατάλογο του εστιατορίου, συνθέτοντας ένα μενού gourmet και ταυτόχρονα «εύκολο» που γοητεύει με τις εξωτικές του γεύσεις.

Tempura salad, pad thai noodles, korean style chicken και πολλές ακόμα επιλογές, με προτάσεις και για χορτοφάγους είναι η γεύση που δίνει στην καθημερινότητα πολλαπλών κοινών το Mr Dim. Και για όσους αγαπούν την ποικιλία, η ποικιλία 40 και 20 τεμαχίων sushi rolls in out είναι η ιδανική πρόταση για μια ολοκληρωμένη εμπειρία απ΄ ευθείας από την Ιαπωνία!

Παράλληλα, χάρη στις τυποποιημένες μεθόδους που ακολουθεί, εξασφαλίζει την ίδια γεύση, ποιότητα και ποσότητα στο κάθε πιάτο που παρασκευάζει, επιτυγχάνοντας έτσι τη διαφοροποίηση. Με αυτό τον τρόπο, το Mr Dim μένει πιστό στη φιλοσοφία του street food για φαγητό γρήγορο που μπορείς να απολαύσεις όπου κι αν βρεθείς.

Διασφαλίζοντας τη σταθερότητα σε κάθε γεύμα, το Mr Dim κερδίζει τους καταναλωτές αφού το επιλέγουν επαναλαμβανόμενα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει την κουζίνα να παρασκευάζει κάθε πιάτο με ταχύτητα και έτσι να εξυπηρετεί μεγάλο όγκο παραγγελιών χωρίς κόπο.

Εάν θες κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου Mr Dim, πάτησε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ