Αρχική Νέα To Mon Kulur παρασκευάζει…ισχυρές συνεργασίες

To Mon Kulur παρασκευάζει…ισχυρές συνεργασίες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τεχνογνωσία, εμπειρία και πρωτοπορία είναι οι τρεις βασικές λέξεις που περιγράφουν το Mon Kulur, την πρώτη αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα. Το Mon Kulur αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, με υψηλή δυναμική διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν την πιο ιδανική πρόταση franchise!

Απόδειξη; Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου σε όλη την Ελλάδα. Ήδη το Mon Kulur διαθέτει 30 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Άρτα, Γιάννενα, Κοζάνη και Ρόδο και ολοένα και νέες περιοχές προστίθενται.

mon kulur franchise

Σχέση εμπιστοσύνης – προϊόν επιτυχίας

Η γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου προκύπτει από τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί τόσο ανάμεσα στους ιδρυτές και τους συνεργάτες- franchisees, όσο και μεταξύ της αλυσίδας και των πελατών.

Από τη μία, η οργάνωση στα συστήματα των καταστημάτων, σε συνάρτηση με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τη συνεχή υποστήριξη που λαμβάνουν οι franchisees κι από την άλλη, η άψογη εξυπηρέτηση του κοινού και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, αποτελούν τους βασικούς λόγους γιατί η Mon Kulur είναι η κορυφή στην κατηγορία του κουλουριού.

mon kulur franchise

Ο υποψήφιος συνεργάτης- franchisee μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 τύπους καταστημάτων, ενώ διαθέτει ευέλικτο ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Η καθοδήγηση που λαμβάνει ο franchisee προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη τοποθεσία του καταστήματος, η παροχή αναλυτικών εγχειριδίων για την εκπαίδευση franchisee και προσωπικού και τέλος, η παροχή έμπειρου αρτεργάτη λύνουν τα χέρια στον νέο συνεργάτη.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο πλήρους οργάνωσης και ταχύτητας, το νέο κατάστημα μπορεί να είναι έτοιμο για λειτουργία μέσα στο διάστημα 2 μηνών. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να ενταχθεί στην οικογένεια του Mon Kulur είναι η αγάπη για το «σουσαμένιο» concept και το μεράκι για δουλειά και μια άρτια συνεργασία!

Ψήθηκες για το δικό μου Mon Kulur; Μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ