Αρχική Νέα Το Mon Kooloor διακρίνεται ως «Baker of the Year» στα Bakery & Pastry Awards 2023

Το Mon Kooloor διακρίνεται ως «Baker of the Year» στα Bakery & Pastry Awards 2023

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mon Kooloor διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Bakery & Pastry Awards 2023, λαμβάνοντας το μεγάλο βραβείο «BAKER OF THE YEAR». Η τελετή απονομής των βραβείων Bakery & Pastry Awards 2023 διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, στο  Radisson Blu Park Hotel, με στόχο να αναδειχθούν και να βραβευτούν για την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες, καταστήματα και βιομηχανίες που σχετίζονται με την αρτοποιία.

Αναγνώριση της καινοτομίας και της αφοσίωσης

Το franchise του Mon Kooloor διακρίθηκε για την εξαιρετική δουλειά του, με ένα σημαντικό επίτευγμα, που αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος ολόκληρης της ομάδας, από τους αρτοποιούς μέχρι τα άτομα που πλαισιώνουν το δίκτυο. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει η ομάδα Mon Kooloor για τη δημιουργία μοναδικών και νόστιμων αρτοσκευασμάτων που την κάνουν να ξεχωρίζει. Εντυπωσιασμό προκαλεί εξίσου η δέσμευση του franchise στη χρήση φρέσκων, υψηλής ποιότητας υλικών και την ικανότητά τους να συνδυάζουν παραδοσιακές ελληνικές τεχνικές αρτοποιίας με σύγχρονες καινοτομίες.

Παράδοση και καινοτομία σε ένα concept

Το Mon Kooloor είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η καινοτομία και η παράδοση μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Η δέσμευσή τους στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα έχει κερδίσει τον σεβασμό και την καταξίωση της αλυσίδας στον κλάδο, καθώς και τον θαυμασμό των πιστών πελατών τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ