Αρχική Νέα Το Μασσαλία ξέρει γιατί είναι απαραίτητη η δημιουργικότητα στην εστίαση!

Το Μασσαλία ξέρει γιατί είναι απαραίτητη η δημιουργικότητα στην εστίαση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο χώρος της εστίασης είναι σίγουρα ένας από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς. Τη διαφοροποίηση επιτυγχάνουν λοιπόν τα εστιατόρια εκείνα που σερβίρουν… γεύσεις και αρώματα στα οποία έχουν βάλει όλη την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους. 

Και όλα αυτά σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον και ένα αναγνωρίσιμο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Το μεζεδοπωλείο Μασσαλία , ο παράδεισος των μεσογειακών μεζέδων, βάζει αυτή την παραπάνω πινελιά που δίνει όλη τη…νοστιμιά. Και στα πιάτα και στο concept!

Massalia 11

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την ΙΒΜ με συμμετέχοντες πάνω από 1500 CEO παγκοσμίως,  η δημιουργικότητα είναι σήμερα μια από τις πιο σημαντικές ικανότητες στον επιχειρηματικό κόσμο. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις πολυεθνικές!

Στο χώρο του franchising το προσόν της δημιουργικότητας μεταφράζεται σε πολλαπλά πλεονεκτήματα και το «ανήσυχο» Μασσαλία την έχει στο αίμα του.

massalia 133

Το ολοήμερο στέκι όσων αγαπούν τους απολαυστικούς μεζέδες και τα ποιοτικά αποστάγματα κερδίζει την αφοσίωση των φίλων του και την προσέλκυση νέου κοινού χάρη στο στοιχείο της δημιουργικής ανανέωσης που εφαρμόζεται στο μενού. Ένα στοιχείο που φυσικά μεταδίδεται και ωφελεί και τον franchisee. Το μενού που στήνεται κάθε φορά με πάθος για τη γαστρονομία και όρεξη για νέες δημιουργίες, αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη συνδυάζοντας αισθήσεις και αρώματα. Εδώ το ελληνικό λουκάνικο τζουμαγιάς συναντάει την ισπανική τορτίγια, τα spring rolls μεταλλάσσονται χάρη στο μανούρι και το παραδοσιακό μπιφτέκι «ντύνεται» με αργεντίνικο πέστο.Massalia 4w

Η δημιουργικότητα επιτρέπει στον επιχειρηματία να ανταποκρίνεται στις αλλαγές των καταναλωτικών προτύπων και είναι ένα εξαιρετικό προσόν που απαντάει στην τάση για συνεχή ανανέωση.

 

massalia 10

Η Μασσαλία είναι ο χώρος που θα υποδεχθεί αυτόν που θέλει να πιεί ένα καλό τσίπουρο και να το «παντρέψει» με ένα ταιριαστό πιάτο και εκείνον που αγαπάει το καλό φαγητό και θέλει να ταξιδέψει με όχημα τον ουρανίσκο του. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η Μασσαλία. Με κορυφαίες πρώτες ύλες, η κουζίνα του Μασσαλία γοητεύει το κοινό με νέες γεύσεις που χαρακτηρίζονται από ένταση και άποψη.Massalia w1

Παράλληλα, το μενού του μεζεδοπωλείου αλλάζει τόσο συχνά όσο χρειάζεται. Δηλαδή, πρώτα δίνει χρόνο στον καταναλωτή να γνωρίσει τα πιάτα και τη φιλοσοφία του καταστήματος και ύστερα του δημιουργεί τη δίψα για νέες γαστρονομικές περιπέτειες.

 

massalia 20w

Οι ταλαντούχοι σεφ που πρωταγωνιστούν στα καταστήματα του δικτύου και μεταφέρουν τις γνώσεις και το μεράκι τους στα νέα μέλη του Μασσαλία, έχουν τη δύναμη να προκαλούν το κοινό γευστικά προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντές του και ταυτόχρονα καλύπτουν την κάθε του ανάγκη μέσα από τον πλούτο των γεύσεων και των αρωμάτων που σερβίρουν.

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από ένα ελκυστικό μενού που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις του καταναλωτή και τον ταξιδεύει κάθε φορά και σε διαφορετικά γαστρονομικά μονοπάτια, το Μασσαλία και οι συνεργάτες – franchisees του κερδίζουν κάτι ακόμα. Την εξασφάλιση ενός concept που δεν αντιγράφεται.

Massalia 55

Το μεζεδοπωλείο Μασσαλία είναι άλλωστε μοναδικό. Είναι ένας χώρος δημιουργικός, που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις, ανασύρει μνήμες, συναισθήματα μετατρέποντας ένα γεύμα σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Η δημιουργικότητα επεκτείνεται και στις υπόλοιπες λειτουργίες του καταστήματος, από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ισορροπεί ανάμεσα στο παραδοσιακό και το κοσμοπολίτικο, μέχρι τη διαχείριση του μεζεδοπωλείου που εξασφαλίζει ισορροπία, ζωντάνια, τις πιο φιλικές τιμές και ταυτόχρονα οργάνωση, τυποποίηση, υποστήριξη…. Όλα τα χαρακτηριστικά που μετατρέπουν ένα μεζεδοπωλείο σε καλοκουρδισμένη επιχείρηση.

Ένας δημιουργικός επιχειρηματίας δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Απλά έχει τη δημιουργικότητα ως προτεραιότητα!

Εάν θέλεις κι εσύ να επωφεληθείς από τη δημιουργική διάθεση που αγκαλιάζει το Μασσαλία και ενισχύει τη διαφορετικότητά του, πάτησε εδώ για να δεις την πρόταση franchise !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ