Αρχική Νέα Το Maison Concept & Objet άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βουλγαρία

Το Maison Concept & Objet άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βουλγαρία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει το Maison Concept & Objet, προχωρώντας στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία. Το καινούργιο κατάστημα άνοιξε στο Paradise Center στη Σόφια, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο για το δυναμικό δίκτυο franchise. Πλέον αριθμεί 23 καταστήματα, με ένα από αυτά να βρίσκεται στην Κύπρο.

“Κάθε νέα προσθήκη στην οικογένεια του Maison μας κάνει υπερήφανους. Με χαρά υποδεχόμαστε το καινούργιο κατάστημα μας στην καρδιά της Βουλγαρίας, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, στο Paradise Center στη Σόφια. Ένα μοντέρνο κατάστημα που ακολουθεί τη φιλοσοφία του Maison και ευελπιστεί να γίνει το talk of the town όσον αφορά τα τελευταία trends της διακόσμησης στη Σόφια. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μαζί μας τα πιο καινοτόμα και μοντέρνα αντικείμενα διακόσμησης. Γιατί Maison σημαίνει σπίτι!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, την οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Maison Concept & Objet βραβεύτηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Το Maison Concept & Objet τιμήθηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 με το βραβείο GOLD WINNER HOME IMPROVEMENT FRANCHISE.

Μιλώντας στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κυρία Λίλη Παπαγιαννοπούλου αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους το Maison καταφέρνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον: «Βασικός άξονας της λειτουργίας της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Η Maison πιστεύει στην αξία των ανθρώπων και τη δυναμική της ομάδας, πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις και αυτό επιδιώκει με όλους τους συνεργάτες μέσα και έξω από την εταιρία. Είναι το στοιχείο που δίνει τη προστιθέμενη αξία σε ό,τι κάνουμε, αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον και είναι ο κρίκος μιας γερής αλυσίδας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Maison Concept & Objet

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ