Αρχική Νέα Το Mailo’s -The Pasta project μας συστήνει τη νέα φρέσκια pasta Campanelle!

Το Mailo’s -The Pasta project μας συστήνει τη νέα φρέσκια pasta Campanelle!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

Το MailosThe Pasta Project εδώ και ένα χρόνο αποτελεί το νέο hot spot της πόλης. Είναι ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός, όπου η φρέσκια pasta  έχει μια πιο εθιστική γεύση.

Αν και οι απανταχού pasta lovers δημιουργούν ουρές έξω από το εργαστήριο φρέσκιων ζυμαρικών του Mailo, oίδιος δεν επαναπαύεται ποτέ. Ο Mailo συνεχίζει να εμπνέεται από τα ταξίδια του στην Ιταλία και προσθέτει στο μενού του νέες γεύσεις, νέες υφές!

Γίνονται πιο εθιστικά τα πιάτα του Mailo’s -The Pasta project;

Και όμως γίνονται! Η νέα φρέσκια pasta Campanelle έρχεται να απογειώσει τις ήδη γευστικότατες σάλτσες του Mailo’s. Η pasta Campanelle έχει σχήμα μικρής καμπάνας με κυματοειδείς άκρες και κοίλο στο κέντρο ώστε να «αιχμαλωτίζει» περισσότερη σάλτσα!

mailos the pasta project nea pasta

To MailosThe Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Νέες προσθήκες, όμως στο μενού καταφέρνουν να προσελκύσουν περισσότερο κοινό ικανοποιώντας διαφορετικές προτιμήσεις. To Mailo’s έχει καταφέρει να συνδυάσει τη «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας με την street food κουλτούρα, δημιουργώντας ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό. Ένα concept που είναι έτοιμο να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές μέσω συνεργασιών franchise.

mailos the pasta project nea pasta

Για τον franchisee του Mailo’s – The Pasta Project

Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες της δικής σου επιχείρησης franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project. Η υποστήριξη της μητρικής εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.

 

Για το δικό σου Mailo s The Pasta Project πάτησε εδώ .

Για το δικό σου Mailo s The Pasta Project πάτησε εδώ . Το Mailo’s – The Pasta Project εδώ και ένα χρόνο αποτελεί το νέο hot spot της πόλης. Είναι ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός, όπου η φρέσκια pasta  έχει μια πιο εθιστική γεύση. Αν και οι απανταχού pasta lovers δημιουργούν ουρές έξω από το εργαστήριο φρέσκιων ζυμαρικών του Mailo, o ίδιος δεν επαναπαύεται ποτέ. Ο Mailo συνεχίζει να εμπνέεται από τα ταξίδια του στην Ιταλία και προσθέτει στο μενού του νέες γεύσεις, νέες υφές!
Γίνονται πιο εθιστικά τα πιάτα του Mailo’s -The Pasta project;
Και όμως γίνονται! Η νέα φρέσκια pasta Campanelle έρχεται να απογειώσει τις ήδη γευστικότατες σάλτσες του Mailo’s. Η pasta Campanelle έχει σχήμα μικρής καμπάνας με κυματοειδείς άκρες και κοίλο στο κέντρο ώστε να «αιχμαλωτίζει» περισσότερη σάλτσα!
To Mailo’s – The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Νέες προσθήκες, όμως το μενού καταφέρνουν να προσελκύσουν περισσότερο κοινό ικανοποιώντας διαφορετικές προτιμήσεις. To Mailo’s έχει καταφέρει να συνδυάσει τη «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας με την street food κουλτούρα, δημιουργώντας ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό. Ένα concept που έτοιμο να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές μέσω συνεργασιών franchise.
Για τον franchisee του Mailo’s – The Pasta Project
Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες της δικής σου επιχείρησης franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project. Η υποστήριξη της μητρικής εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.
Για το δικό σου Mailo’s – The Pasta Project πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ