Αρχική Νέα Το Mailo’s συνεχίζει να μαγεύει το κοινό του με νέο κατάστημα στη Λάρισα!
Το Mailo’s συνεχίζει να μαγεύει το κοινό του με νέο κατάστημα στη Λάρισα!

Το Mailo’s συνεχίζει να μαγεύει το κοινό του με νέο κατάστημα στη Λάρισα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project έκανε αίσθηση στη Λάρισα, προσελκύοντας ακόμη μεγαλύτερο κοινό στο πιο ανταγωνιστικό street food concept της ελληνικής αγοράς!

Το άνοιγμα του νέου καταστήματος στη Λάρισα και το πλήθος κοινού που συγκέντρωσε από την πρώτη μέρα, δημιουργώντας ουρές για να γευτούν τις λαχταριστές δημιουργίες, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ικανότητα του concept να διεισδύει αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς και το προφίλ των πελατών του. Με το άνοιγμα του νέου καταστήματος franchise στη Λάρισα, το Mailo’s συνεχίζει να ευχαριστεί τους πελάτες με τις πεντανόστιμες γεύσεις του, ενώ παράλληλα προσφέρει στους συνεργάτες του ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο με πολυάριθμα οφέλη για τους νέους συνεργάτες.

Πιστά Νο. 1 στην κατηγορία του

Το Mailo’s The Pasta Project έχει δικαιωματικά κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική street food αγορά, εστιάζοντας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – τα λαχταριστά φρέσκα ζυμαρικά! Προκειμένου να ευδοκιμήσει σε μια δυναμική αγορά, το δίκτυο franchise του Mailo’s παραμένει διαρκώς ευέλικτο ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών του. Έχοντας αγκαλιάσει την καινοτομία, εισάγοντας νέες γεύσεις και εξελίσσοντας το concept ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της αγοράς, ικανοποιώντας τόσο τους πελάτες, όσο και τους franchisees, το  Mailo’s έχει διατηρηθεί πιστά Νο. 1 επιλογή στην κατηγορία του.

Ελκυστικά οφέλη για επένδυση

Το Mailo’s The Pasta Project κατανοεί ότι οι επιτυχημένες συνεργασίες βασίζονται σε αμοιβαία οφέλη. Το δίκτυο franchise παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη στους συνεργάτες του, ξεκινώντας από την αρχική φάση και συνεχίζοντας σε καθ’ όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού ταξιδιού του νέου συνεργάτη. Το δίκτυο franchise Mailo’s The Pasta Project έχει πλέον συνάψει 37 συμφωνίες σε μόλις 2 έτη ανάπτυξης, ενώ διαθέτει 27 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Mailo’s The Pasta Project υλοποιεί δυναμικά το πλάνο ανάπτυξης σε επιλεγμένες περιφερειακές αγορές, όπως φοιτητουπόλεις, νησιά και Κύπρο, με επόμενο βήμα το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, τα επόμενα δρομολογημένα ανοίγματα περιλαμβάνουν καταστήματα σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Πανόρμου, ενώ ακολουθούν η Ρόδος, το Αιγάλεω και η Λεμεσός.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ