Αρχική Νέα To Mailo’s The Pasta Project έφτασε και στο Χαλάνδρι!

To Mailo’s The Pasta Project έφτασε και στο Χαλάνδρι!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, cocktails, χαμόγελα και φυσικά φρέσκια, λαχταριστή pasta στήθηκε για τα εγκαίνια του νέου Mailo’s The Pasta project, στο Χαλάνδρι!

Το νέο σημείο, δημιουργήθηκε με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης και πλέον εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων franchise. Επόμενοι σταθμοί: Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα,  Mall of Cyprus και Πειραιάς που αναμένεται να γίνουν το next big thing στην ελκυστική αγορά του street food!

mailos franchise chalandri opening party

Όσο περισσότερο αυξάνεται η δημοτικότητα του Mailo’s, τόσο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί να ανοίξει στην περιοχή του, το επόμενο κατάστημα, γράφοντας το δικό του success story στην εστίαση!

mailos franchise chalandri fans

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας. Δηλαδή:

  • Να έχει χαμηλό food cost
  • Να είναι ευέλικτο
  • Να καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Να έχει εύκολη λειτουργία
  • Να έχει μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, οι οποίοι όμως να μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών

mailos franchise chalandri2

Ανεξάρτητα από το αν διαθέτει εμπειρία στην εστίαση ή όχι, η επένδυση στην πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project αποτελεί μία «έξυπνη» επιλογή για τον συνεργάτη, καθώς, γίνεται μέλος μίας κοινότητας με φανατικό κοινό, απολαμβάνει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και λειτουργεί μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ