Αρχική Νέα Το κυνήγι θησαυρού του Mailo’s δημιουργεί πανικό στην καρδιά της Κηφισιάς!

Το κυνήγι θησαυρού του Mailo’s δημιουργεί πανικό στην καρδιά της Κηφισιάς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mailo’s The Pasta Project στην Κηφισιά δημιουργεί πανικό με το κυνήγι θησαυρού που ξεκίνησε επίσημα στα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του νέου καταστήματος! Στο πλαίσιο του grand opening του καταστήματος, το Mailo’s The Pasta Project ανακοίνωσε ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού που άφησε όλη την κοινότητα Mailo’s με το στόμα ανοιχτό! Το «Mailo’s Treasure Hunt» θα διαρκέσει πέντε ημέρες, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν τρία απίστευτα βραβεία: ένα I-Phone 14 Pro, ένα Play Station 5 και την αποκλειστική Mailo’s Gold Card, που χαρίζει στον τυχερό παραλήπτη έναν μήνα δωρεάν Mailo’s Pasta!

Mailo's Treasure Hunt

Όλη η Κηφισιά… στο πόδι!

Την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, πλήθος πελατών κατέκλυσε το κατάστημα του Mailo’s στην περιοχή της Κηφισιάς, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθούσαν στην εύρεση του κρυμμένου κλειδιού που θα ξεκλείδωνε το θησαυρό. Με την αποκάλυψη του πρώτου στοιχείου το κοινό σκορπίστηκε σε όλη την περιοχή, αναζητώντας σε όλο το μήκος και πλάτος της περιοχής για κρυφές στοιχεία. Η Κηφισιάς μετατράπηκε σε μια συναρπαστική παιδική χαρά εξερεύνησης, καθώς ομάδες και άτομα ξεχύθηκαν σε πάρκα, πλατείες και κεντρικά σημεία, επιδιώκοντας τα υπέρτατα βραβεία!

Mailo's Treasure Hunt

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Το κυνήγι θησαυρού που διοργάνωσε το Mailo’s The Pasta Project είχε καθηλώσει με επιτυχία την κοινότητα της Κηφισιάς, φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Με τέσσερις ακόμη ημέρες εκπλήξεων και προκλήσεων να αναμένουν, ο ενθουσιασμός συνέχισε να αυξάνεται, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέρα της εκδήλωσης θα είναι γεμάτη αγωνία, σκέψη, συνεργασία και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Το event έχει κάνει «πάταγο» και στα social media, με το κοινό να δημοσιεύει vlogs, instagram stories και tiktoks από το ταξίδι του για την ανακάλυψη του πολυπόθητου κρυμμένου θησαυρού!

https://vm.tiktok.com/ZGJHgMMQb/?t=1

Ενισχύοντας το customer loyalty

Στο πλαίσιο του grand opening του καταστήματος της Κηφισιάς, το Mailo’s The Pasta Project επιτυγχάνει για ακόμη μια φορά να προσελκύσει το τοπικό κοινό με έναν μαγευτικό και δημιουργικό τρόπο. Κάθε μέρα, ένα βασικό στοιχείο ανακοινώνεται, παρέχοντας μια ένδειξη για την τοποθεσία του κρυμμένου θησαυρού. Αυτή η στρατηγική προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες παραμένουν ενεργοί και πρόθυμοι να αποκαλύψουν τα πολυπόθητα βραβεία! Οι ολοκληρωμένες και πρωτότυπες ενέργειες του Mailo’s The Pasta Project στοχεύουν στον επαναπροσδιορισμό του κοινού, ενισχύοντας το brand name και το loyalty των πελατών.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ