Αρχική Νέα Το Κρεατοφαγείον σερβίρει πιάτα… επιτυχίας!

Το Κρεατοφαγείον σερβίρει πιάτα… επιτυχίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συστήθηκε στο κοινό το 2013 στο Παγκράτι και από τότε έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για ποιοτικά, value for money κρέατα στις πιο large εκδοχές της αγοράς! Η αγάπη του κοινού ώθησε το Κρεατοφαγείον να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Έτσι, το 2017 ήρθε η σειρά της Καλλιθέας να αποκτήσει το δικό της κατάστημα, ενώ το 2018 η Γλυφάδα υποδέχτηκε το Κρεατοφαγείον το οποίο έχει μετατραπεί στο meeting point των Νοτίων Προαστίων για ζουμερές, πεντανόστιμες επιλογές με γεύση… Ελλάδας!

Σε ένα αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον με ρετρό στοιχεία, το Κρεατοφαγείον προσφέρει ποιότητα, ποσότητα, γεύση & οικονομία, κάθε στιγμή της ημέρας! Οι κατηγορίες του μενού ξεκάθαρες και συγκροτημένες, ευνοούν τις συνδυαστικές πωλήσεις, ώστε να αυξάνεται η κερδοφορία των franchise καταστημάτων.

Επιλέγοντας το Κρεατοφαγείον, ο υποψήφιος συνεργάτης/επενδυτής δραστηριοποιείται στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης φέροντας ένα ήδη αναγνωρισμένο brand που έχει αποκτήσει το δικό του «πιστό» κοινό. Η έμπειρη ομάδα του Κρεατοφαγείον που γνωρίζει καλά τόσο τις δικές του ανάγκες, όσο και της αγοράς, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς οι υπεύθυνοι του concept, σκεπτόμενοι ως καταναλωτές, πάντα επιθυμούν το καλύτερο για τους πελάτες τους. Από εκεί πηγάζει και η επιτυχία του Κρεατοφαγείον!

Μάθε πώς θα αποκτήσεις το δικό σου Κρεατοφαγείον, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ