Αρχική Νέα Το Koi sushi bar πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επένδυση!

Το Koi sushi bar πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επένδυση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Είναι νόστιμο, είναι ποιοτικό και πολύ οικονομικό! Πρόκειται για το Koi sushi bar, το πιο δημοφιλές και περιζήτητο sushi bar της πόλης.

Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, το Koi sushi bar έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

Το πιο ταχεώς αναπτυσσόμενο δίκτυο στο street food, καθιέρωσε το sushi σαν μια καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια!

Μικροί και μεγάλοι κάνουν ουρές έξω από κάθε κατάστημα Koi με σκοπό να απολαύσουν το πιο νόστιμο και υγιεινό sushi που συνοδεύεται από την φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού του καταστήματος.

Ένας casual και όμορφα διαμορφωμένος χώρος με έντονο το στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας, δημιουργεί τις καλύτερες προυποθέσεις για κάθε επισκέπτη να ζήσει την απόλυτη ιαπωνική εμπειρία στο έπακρο.

Το νούμερο ένα ethnic concept, διαγράφει το δικό του success story, μέσα από μια πρόταση που έλειπε από την ελληνική αγορά. Προσφέροντας ποιοτικό αλλά άκρως οικονομικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, το Koi απευθύνεται σε όλους.


Ένα ευέλικτο concept με 3 profit centers για sit in, take away και delivery και 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στην κάθε τοπική αγορά και ο υποψήφιος επενδυτής μπορεί να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ