Αρχική Νέα Το ITALUS δημιουργεί νέες τάσεις στην αγορά καφέ

Το ITALUS δημιουργεί νέες τάσεις στην αγορά καφέ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To ITALUS δεν είναι ένα απλό κατάστημα καφέ. Αντιθέτως είναι ένα κατάστημα που υπερβαίνει την κατηγορία, διαθέτοντας πραγματικές γευστικές λύσεις στον επισκέπτη. Καινοτόμες και πρωτότυπες επιλογές που δημιουργούν πιστότητα και επαναληψημότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ITALUS δημιουργεί τάσεις με μοναδικές ινσταγκραμικές προτάσεις που γίνονται αμέσως αγαπητές από το κοινό. Η αυθεντικότητα και δημιουργικότητα της ομάδας του ITALUS, αυξάνει την αναγνωσιμότητα του brand και δημιουργεί μεγαλύτερο hype στο νέο κοινό που δεν έχει γνωρίσει ακόμα το ITALUS.

italus franchise

Selfieccino και Choco Cup

Το selfieccino έρχεται να εντυπωσιάσει, αφού σε καλεί να τυπώσεις την εικόνα που θέλεις πάνω στο αφρόγαλα του καφέ σου. Έτσι, ενισχύεται η αλληλεπίδραση με τον πελάτη ενώ παράλληλα εκείνος μοιράζεται την εμπειρία με τους φίλους του στα social media.

italus selfieccino

Top seller και buzz creator αποτελεί το choco cup, εμπνευσμένο από την Νέα Υόρκη. Ένα χωνάκι παγωτού με εσωτερική επικάλυψη διαφόρων γεύσεων, μετατρέπεται στην ιδανική κούπα καφέ τραβώντας όλα τα βλέμματα. Δεν πρέπει βέβαια να παραλείψουμε, για τους πιο κλασσικούς και τον  φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ του καταστήματος. Στο ITALUS η κάθε κούπα καφέ είναι μοναδική, όπως και ο κάθε επισκέπτης. Καφές 100% arabica, με πλούσια γεύση και μεθυστικό άρωμα για ξεκινήσει καλά η μέρα σου.

italus chococup

Ποια είναι η επόμενη περιοχή για το ITALUS;

Το concept του ITALUS έχει σχεδιασθεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του ανθρώπου του σήμερα. Προσεγμένος και φιλικός χώρος, πλούσιο προιοντικό μείγμα, άριστη εξυπηρέτηση, δημιουργικότητα και εξέλιξη. Πέρα όμως από αυτά τα χαρακτηριστικά, ο σχεδιασμός του concept καθιστά το ITALUS διαχρονικό και ευέλικτο. Ο καταναλωτής μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ώρα της ημέρας και να επιλέξει τις επιλογές που του “πάνε” καλύτερα. Γνωρίζει όμως, ότι  μπορεί να ανακαλύπτει και νέες γεύσεις καθώς το μενού συνεχώς εμπλουτίζεται και εξελίσσεται.

Επιπλέον, ο street χαρακτήρας του concept το καθιστά κατάλληλη για κάθε αγορά και περιοχή. Έχοντας ένα ολοκληρωμένο concept και ένα οργανωμένο σύστημα franchise, η πρόταση ITALUS θεωρείται η πλέον hot πρόταση στην καφεστίαση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ