Αρχική Νέα Το Invoid Massage & Spa μας εκπαιδεύει εκ νέου στο wellness!

Το Invoid Massage & Spa μας εκπαιδεύει εκ νέου στο wellness!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Invoid Massage & Spa εισάγει στον κλάδο του wellness μια νέα κατηγορία, με ένα concept που υπερβαίνει τις υφιστάμενες προτάσεις στην αγορά. Το όραμά του  είναι να προσφέρει στον κόσμο premium υπηρεσίες massage και spa σε προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Παράλληλα, στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους πελάτες στο massage και να δείξει την αναγκαιότητα να το βάλουν στην καθημερινή τους ζωή. Υπηρεσίες massage, spa, θεραπείες προσώπου και σώματος, βελονισμός, είναι όσα μπορεί να απολαύσει ο πελάτης του Invoid Massage & Spa, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό του. Αποτελεί το μέρος όπου μπορεί ο πελάτης να συνδεθεί με το βαθύτερο και πιο αγνό εαυτό του.

Το Invoid Massage & Spa είναι το κέντρο ευεξίας που ανανεώνει τον κόσμο του wellness στην Ελλάδα. Με το εξειδικευμένο προσωπικό του, παρέχει υπηρεσίες προσωποποιημένες σε κάθε πελάτη, ανάλογα με την καθημερινότητά του, την εργασία του και τον τρόπο ζωής του. Οι θεραπευτές φροντίζουν για την καταλληλότερη και την πιο πλήρη υπηρεσία ή ομάδα υπηρεσιών που θα κάνουν τους επισκέπτες να αναζωογονηθούν και να «επανεκκινήσουν» την ψυχή και το σώμα τους.

Διαθέτει ευρύχωρες και πολυτελείς αίθουσες χαλάρωσης που δίνουν το έναυσμα για να ξεκινήσει το ταξίδι για τη ψυχική και σωματική κάθαρση! Το Invoid Massage & Spa αποτελεί ιδανικό προορισμό ευεξίας, σωματικής και ψυχικής ανάτασης για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Μέλλουσες μητέρες, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, παρέες, ζευγάρια όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τη θεραπεία/υπηρεσία που χρειάζονται εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, στο Invoid Massage & Spa μέλλουσες νύφες ή γαμπροί, μπορούν να διοργανώσουν το πιο πρωτότυπο το bachelorette/ bachelor party τους και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και ευεξίας, πριν το μεγάλο γεγονός!

Χάρη στην ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει, τις παροχές ομαδικών υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό και το εδραιωμένο όνομα στην αγορά του wellness από το 2020, το Invoid Massage & Spa συνιστά μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον συνεργάτη franchisee. Η ένταξη του franchisee στο δίκτυο του Invoid Massage & Spa αποτελεί μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με μια επένδυση υψηλού κύρους και κερδοφορίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

INVOID MASSAGE & SPA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ