Αρχική Νέα Το Invoid Massage & Spa φέρνει το premium στις υπηρεσίες μασάζ
Το Invoid Massage & Spa φέρνει το premium στις υπηρεσίες μασάζ

Το Invoid Massage & Spa φέρνει το premium στις υπηρεσίες μασάζ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Invoid Massage & Spa, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το massage και το spa εισάγοντάς τα σε μία νέα premium κατηγορία υπηρεσιών, εντελώς διαφορετική από αυτή που οι πελάτες ήταν συνηθισμένοι μέχρι σήμερα.

Για να εξασφαλίσει την επανάληψη των πελατών, το Invoid Massage & Spa εισάγει και μια σειρά από πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν συνδυαστικές
υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ενώ διαθέτει και πακέτα για group. Μια μέρα την εβδομάδα ανά μήνα βγαίνουν πακέτα προσφοράς προκειμένου ο πελάτης να πειστεί και να επισκεφθεί τον χώρο.

Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής με signature services, ποικιλία υπηρεσιών και εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρουν μια μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία πελάτη την οποία θέλει να ξαναζήσει.

Invoid Massage & Spa

To massage δίνει στον θεραπευόμενο ένα προσδόκιμο μιας εβδομάδας καλύτερης λειτουργικότητας, όσον αφορά την ξεκούρασή του, το μυϊκό κάματο αλλά και την εγκεφαλική ξεκούραση, μιας και κατά τη διάρκεια του massage ο εγκέφαλος δε σκέφτεται και χαλαρώνει.

Το massage , το hammam και το jacuzzi είναι υπηρεσίες που μπορούν να συνδυαστούν με μια επίσκεψη. Επομένως ένας πελάτης ή μια παρέα πελατών μπορεί να απολαύσει ένα πακέτο υπηρεσιών, αυξάνοντας έτσι τη μέση απόδειξη, ενώ πρόκειται για παροχή υπηρεσιών με υψηλή κερδοφορία και margins.

Ο κατάλληλος συνεργάτης franchisee του Invoid Massage & Spa είναι εκείνος που θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο του wellness και να εξελιχθεί μέσω αυτού. Είναι ο επιχειρηματίας που δε θα δει τη συνεργασία μόνο σαν επενδυτική δραστηριότητα, αλλά εκείνος που έχει πάθος και όρεξη να εξελίξει το concept και να εξελιχθεί και ο ίδιος μέσω αυτού.

Πρόκειται για ένα brand name που συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα. Ο franchisee δε θα χρειαστεί να «χτίσει» από την αρχή το πελατολόγιό του, ενώ η ομάδα του Invoid Massage & Spa παρέχει όλην την τεχνογνωσία και εκπαίδευση που χρειάζεται προκειμένου το κατάστημα να λειτουργεί επιτυχώς.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


INVOID MASSAGE & SPA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ