Αρχική Νέα Το Imaginarium συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Τουρκία!

Το Imaginarium συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Τουρκία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πιο επιτυχημένη αλυσίδα παιχνιδιών γνωρίζει μεγάλη ζήτηση και απήχηση σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελέι η ταχεία ανάπτυξή της παγκοσμίως, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με μικρούς και μεγάλους να ενθουσιάζονται με τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της και να την εμπιστεύονται τυφλά.

Ένα νέο κατάστημα Imaginarium  ανοίγει τις πύλες του στο Panora Mall στην Τουρκία, επεκτείνοντας τη φήμη του σε μια νέα αγορά.

Το Imaginarium δεν είναι απλά ένα κατάστημα παιχνιδιών, είναι μια «φιλοσοφία» για τη σωστή ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ένα ισχυρό brand με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης τόσο σε επίπεδο προϊόντων-εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό με μοναδική ταυτότητα- όσο και σε αγοραστική εμπειρία, κερδίζοντας το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας.

Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιεί το ρίσκο της επένδυσης, προσφέροντας ταυτόχρονα στον υποψήφιο franchisee τη δυνατότητα συνεργασίας με ένα δίκτυο ικανό να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεχούς ανάπτυξης, η πιο δημοφιλής αλυσίδα παιχνιδιών έχει εξασφαλισμένη κερδοφορία σε μία αγορά που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ