Αρχική Νέα To Hookah Joy μας εισάγει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο καπνίσματος

To Hookah Joy μας εισάγει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο καπνίσματος

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Hookah Joy μας εισάγει στη φιλοσοφία του ναργιλέ που συνδυάζει την απόλαυση με τη δημιουργία κοινότητας. Η κουλτούρα του ναργιλέ είναι και ο λόγος που ολοένα περισσότερο κόσμος επιλέγει το κάπνισμα μέσω ναργιλέ. Η εντυπωσιακή ζήτηση του ναργιλέ έχει δημιουργήσει μια νέα αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται. 

Tο μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%, με τις δυτικές χώρες να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τον ναργιλέ. Στην Ελλάδα, ηγέτης στον ναργιλέ είναι το Hookah Joy καθώς δεν προσφέρει μόνο προϊόντα ναργιλέ αλλά τον εκπαιδεύει σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

hookah joy 2

Μια νέα εμπειρία

Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα κανονικά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματα του αλλά και επειδή έχει καλύτερη γεύση από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Το εναλλακτικό κάπνισμα μέσω ναργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης που έχουν τα κανονικά τσιγάρα.

Το κάπνισμα ναργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο ναργιλές σε βάζει στην διαδικασία να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.

kupit kalyan alpha hookah x yellow 800x800

Η κουλτούρα του Hookah Joy

Πάθος του Hookah Joy είναι ο ναργιλές. Και βασική αρχή του ναργιλέ είναι να “μοιράζεσαι” με άλλους ανθρώπους. Με γνώμονα αυτό η ομάδα του Hookah Joy θέλει να μοιραστεί τα μυστικά αυτής της δυναμικής αγοράς με νέες συνεργάτες, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων.

Το Hookah Joy έχει σχεδιάσει μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση με 2 κανάλια εσόδων για το νέο συνεργάτη, συμφωνίες με τους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και την ευημερία του συνεργάτη.

Ανακάλυψε την φιλοσοφία του Hookah Joy εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ