Αρχική Νέα To Hookah Joy αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς οπαδούς!

To Hookah Joy αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς οπαδούς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah Jοy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων του Ναργιλέ. Με πλούσιο κατάλογο προϊόντων σε ό,τι αφορά τους ναργιλέδες, το Hookah Jοy δίνει ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις καπνίσματος, χρησιμοποιώντας τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες.

Το Hookah Joy μοιράζεται το πάθος του για τον Ναργιλέ με το κοινό προσφέροντας πρώτης ποιότητας προϊόντα και αξεσουάρ και συγχρόνως αποτελεί μια εξιδεικευμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλές πηγές εσόδων. Μια επιχειρηματική ευκαιρία που απευθύνεται και στον ιδιώτη καταναλωτή αλλά και στον επιχειρηματία.

hookah joy new store (4)

Μια νέα εμπειρία καπνίσματος

Η κουλτούρα του ναργιλέ είναι και ο λόγος που ολοένα περισσότερος κόσμος επιλέγει το κάπνισμα μέσω ναργιλέ. Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματά του αλλά και επειδή έχει καλύτερη γεύση. Το εναλλακτικό κάπνισμα μέσω ναργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης που έχουν τα κανονικά τσιγάρα. Το κάπνισμα ναργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο ναργιλές σε βάζει στην διαδικασία να γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.

hookah joy new store (4)

Η κουλτούρα του Hookah Joy

Πάθος του Hookah Joy είναι ο ναργιλές. Και βασική αρχή του ναργιλέ είναι να «μοιράζεσαι» με άλλους ανθρώπους. Με γνώμονα αυτό η ομάδα του Hookah Joy θέλει να μοιραστεί τα μυστικά αυτής της δυναμικής αγοράς με νέους συνεργάτες, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων. Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση franchise που στο επίκεντρο έχει το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη. Εξοπλίζοντάς τον με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ο υποψήφιος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρησή του στην επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HOOKAH-JOY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ