Αρχική Νέα To Hans & Gretel στάζει…γλύκα και στο Golden Hall!

To Hans & Gretel στάζει…γλύκα και στο Golden Hall!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το μοναδικό sweet & candy factory της χώρας προσφέρει τα ξεχωριστά του γλυκίσματα από κάθε γωνιά του κόσμου και στο Golden Hall Αμαρουσίου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

HANSANDGRETEL GOLDEN HALL 0325

Σε έναν θεματικό «πολυχώρο» που συνδυάζει τον ελκυστικό κλάδο της εστίασης με μια ευρύτερη διαδραστική αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, οι συνεργάτες στου Hans & Gretel προσελκύουν πολλαπλά κοινά όλες τις ώρες της ημέρας! Εμπνευσμένο από τα ιδιαιτέρως αγαπητά θεματικά πάρκα της Ευρώπης και της Αμερικής, το Hans & Gretel προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις στο κοινό που λαχταρά να το επισκεφτεί, ξαναζωντανεύοντας αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια!

HANSANDGRETEL GOLDEN HALL 0288

To Hans & Gretel μας συστήθηκε το 2017 στο Μοναστηράκι και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει στην Κέρκυρα με τη δημιουργία του πρώτου franchise σημείου, ενώ πολύ σύντομα και η Λάρνακα θα αποκτήσει το δικό της θεματικό κατάστημα, με πρωταγωνιστές τoν Hans, την Gretel και την παρέα τους. Ο κάθε ήρωας με διαφορετικές συσκευασίες ολοκληρώνει την αγοραστική εμπειρία και αφήνει τη σφραγίδα του σε κάθε επισκέπτη!

HANSANDGRETEL GOLDEN HALL 0313

Με το μαγικό ραβδάκι του Hans & Gretel, το franchising γίνεται απλή υπόθεση και η συνεργασία απόλαυση! Ο υποψήφιος franchisee δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία, αρκεί να μοιράζεται το όραμα της εταιρείας για μαγικές εικόνες, ξεχωριστές γεύσεις και γλυκά χαμόγελα. Χάρη στην πλήρη εκπαίδευση και τα λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας, ο franchisee έχει το προνόμιο να πάρει στα χέρια του μέσα σε μόλις 2 μήνες ένα κατάστημα εύκολο στη λειτουργία, ώστε να το διαχειριστεί με άνεση από την πρώτη κιόλας μέρα.

HANSANDGRETEL GOLDEN HALL 0344

Are you hungry for magic? Μάθε περισσότερα εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ