Αρχική Νέα To Hans & Gretel έφτασε και στο Ντουμπάι!

To Hans & Gretel έφτασε και στο Ντουμπάι!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Hans & Gretel  άνοιξε τις πόρτες του πιο γλυκού εργοστασίου αναμνήσεων, για να υποδεχτεί το κοινό του Ντουμπάι. Το μαγικό εργοστάσιο αναμνήσεων έχει βαλθει να κατακτήσει όλο το κόσμο καθώς το κατάστημα στο  Ντουμπάι είναι το 5 καταστήμα που ανοίγει εκτός συνόρων Ελλάδας και Κύπρου.

Σήμερα λοιπόν, άνοιξαν οι πόρτες του νέου καταστήματος στα Αραβικά Εμιράτα και όπως είναι λογικό για άλλη μια φορά ένα μαγικό, ζαχαρένιο κατάστημα έχει στηθεί. Το νέο κατάστημα, που δημιουργήθηκε με την συμβολή της THE FRANCHISE CO., βρίσκεται σε κενκτρικό εμπορικό κατάστημα και είναι έτοιμο να μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

hansngretel dubai 1

Το πιο… παραμυθένιο franchise της ελληνικής αγοράς

Τα magic spots του Hans & Gretel με μοναδική ταυτότητα, έξυπνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένο μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών έχουν δημιουργήσει μια νέα κατηγορία καταστημάτων, που γινονται δημοφιλής προορισμός σε όποια περιοχή ανοίγουν.Πιο αναλυτικά, χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, το Hans & Gretel αποτελεί μια πρόταση franchise που εξασφαλίζει την επιτυχία και την κερδοφορία.

Ο franchisee τoυ Hans & Gretel επωφελείται από την μακροχρόνια εμπειρία των ιδρυτών στον χώρο, τόσο σε θέματα σχεδιασμού και λειτουργίας, ενώ επίσης έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια σίγουρη επένδυση με διάρκεια και προοπτικές.

hansngretel dubai 2

Νέος τύπος καταστήματος

Ανταποκρινόμενο στις νέες ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς, λανσάρει ένα νέο format καταστήματος το οποίο μπορεί να στεγαστεί σε ακίνητα 30-50 τ.μ., με την αρχική επένδυση να ξεκινά από τα 70.000 ευρώ.

Σχεδιάστηκε για να αξιοποιήσει τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό. Επιπροσθέτως, το νέο format του Hans & Gretel μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away. Το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel είναι μάλιστα γεγονός, και βρίσκεται υπό κατασκευή στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ