Αρχική Νέα Το Gym Base Bootex διοργάνωσε το πιο επιτυχημένο Pilates Festival του 2019

Το Gym Base Bootex διοργάνωσε το πιο επιτυχημένο Pilates Festival του 2019

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αλυσίδα γυμναστηρίων Gym Base Bootex, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Base Training, διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, το πιο διασκεδαστικό και «in» Pilates Festival.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Gym Base Bootex της Οδού Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

gym base bootex pilates festival

Στο διήμερο Pilates Festival που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα το απόγευμα, δεκάδες λάτρεις του Pilates, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και παράλληλα να μάθουν όσα δεν γνώριζαν για μια από τις πιο popular μεθόδους εκγύμνασης.

Το Pilates Festival απευθυνόταν σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά αλλά και ερασιτεχνικά με τη μέθοδο και θέλουν να ανανεώσουν την επαφή και τις εμπειρίες τους.
Όσοι έχουν επαφή μέσω γυμναστηρίων, studios και personal training με τη μεθοδολογία του Pilates, βρήκαν σε αυτό το διήμερο αρκετούς λόγους για να περάσουν όμορφα, να γυμναστούν, να φροντίσουν τον εαυτό τους και να πάρουν νέες γνώσεις.

gym base bootex pilates festival 2

Με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξή τους, οι άνθρωποι των Gym Base Bootex συνεχίζουν το ταξίδι τους με πολύ πάθος για καθετί νέο στο fitness, καλώντας μικρούς και μεγάλους να συμπλεύσουν μαζί τους στην πιο… γυμναστική εμπειρία!

Μπες στην οικογένεια της Gym Base Bootex, πατώντας εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ