Αρχική Νέα Το Genius Kids συνεργάζεται με το Σύλλογο Φροντίδα!

Το Genius Kids συνεργάζεται με το Σύλλογο Φροντίδα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το κέντρο μελέτης Genius kids αποτελεί μια δομή υποστηρικτική στην εκπαίδευση που λειτουργεί από το 2014 στον Ωρωπό της Αττικής. Έχει στόχο την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, την βελτίωση των σχέσεων στην οικογένεια και την αποτελεσματικότητα στο σχολείο.

Χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία στη μελέτη και δομές που έχουν σκοπό να κάνουν “τα παιδιά να θέλουν να μαθαίνουν“.

Με το σύνολο πολλών δραστηριοτήτων, (συμβουλευτική γονέων, αφήγηση παραμυθιών, κατασκευές, παιχίδια συναισθηματικής νοημοσύνης), το Genius Kids αποτελεί ενεργό μέλος της κοινότητας, δίνοντας το παράδειγμα της ομαλής κοινωνικοποίησης και προσφοράς στα παιδιά. Πιστεύει στην κοινωνία της ενσυναίσθησης και δρά ανάλογα.

 

Από τον Σεπτέβριο του 2016 ξεκίνησε το πλάνο της ανάπτυξης της ιδέας του Genius Kids. Αναζητά συνεργάτες για την εξάπλωση του συγκεκριμένου τρόπου μελέτης ανά την Ελλάδα με πολύ ενθαρρυντικά έως τώρα αποτέλεσματα.

Η επιχειρηματική ανάπτυξη του κέντρου μελέτης συνδέεται με τον Σύλλογο “Φροντίδα”, σκεπτόμενοι πως “η ενσυναίσθησηστην πράξηείναι να μάθουμε στους μικρούς μαθητές μας πωςκάθε δράση έχει αποτέλεσμα, κάθε δράσηέχει αντίκτυπο”.

Το Genius Kids προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο αξιοποίησης στους υποψήφιους επενδυτές και καλύπτει μια πολύ σημαντική και χρήσιμη παράμετρο για συμπληρωματική εκπαίδευση στην ελληνική κοινωνία.

Είναι ιδανικό για family business, καθώς συνδυάζει τη δημιουργική απασχόληση με την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και προσδίδει κοινωνικό κύρος στον εκάστοτε franchisee.

 

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ