Αρχική Νέα Το Gellissimo Biscoto πιάνει Χαλκιδική

Το Gellissimo Biscoto πιάνει Χαλκιδική

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Gellissimo Biscoto, πιο hot προορισμός της Θεσσαλονίκης για breakfast, brunch, lunch και dinner, σύντομα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του και στη Χαλκιδική, στη Νέα Καλλικράτεια.

Το Gellissimo Biscoto φέρνει την πλούσια γκάμα προϊόντων του, τον ζεστό, εντυπωσιακό χώρο του και τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στη Χαλκιδική. Το δοκιμασμένο franchise επεκτείνεται σε αμιγώς τουριστική περιοχή δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το concept να διεισδύει σε διαφορετικές περιοχές και να καλύπτει πολλές ανάγκες και κοινά.

Ένας all day χώρος γεμάτος μοναδική ατμόσφαιρα

Το Gellissimo Biscoto διαθέτει ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα που μπορεί καλύψει όλες τις ώρες της ημέρας. Ένας cozy χώρος για την παρέα, το ζευγάρι, το επαγγελματικό ραντεβού που ικανοποιεί πολλαπλές ανάγκες και προτιμήσεις. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, το Gellissimo Biscoto αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση franchise στο χώρο της εστίασης με μακροχρόνια οφέλη για τον συνεργάτη που θα το επιλέξει.

Κύριο πλεονέκτημα του concept είναι η ατμόσφαιρα και η μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Όλα στον αέρα του Gellissimo Biscoto φωνάζουν fun! Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί έναν hot προορισμό για τους insta lovers, αφού ο χώρος όπως και τα προϊόντα είναι instagrammable οπότε και υπάρχει τρομερή σύνδεση με το νέο καταναλωτικό κοινό.

Ποιότητα και ελκυστική επιχειρηματική πρόταση

Εκτός από την ατμόσφαιρα, το Gellissimo Biscoto στοχεύει στην ποιότητα. Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει φροντίζει για τις πιο fresh γεύσεις σε πραλίνες και παγωτά, με 100% φυσικά υλικά άριστης ποιότητας. Αυτή η δυνατότητα χαρίζει στον υποψήφιο franchisee απλοποίηση στη λειτουργία του καταστήματος, αλλά και έντονο στοιχείο διαφοροποίησης αφού μπορεί να παράγει μοναδικές γεύσεις, χαρακτηριστικές της ποιότητας και της ταυτότητας του Gellissimo Biscoto.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Gellissimo Biscoto

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ