Αρχική Νέα Το FRANCHSE SUCCESS στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2016 στο MEC Παιανίας

Το FRANCHSE SUCCESS στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2016 στο MEC Παιανίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για 18η συνεχόμενη χρονιά το FRANCHISE SUCCESS ανέδειξε και προώθησε στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης ΚΕΜ Franchise 2016 τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Με πρώτη θέση στη διανομή, στην ενημέρωση και στην επιτυχή προώθηση των Concept που το εμπιστεύονται, οι εταιρείες που φιλοξενούνται στο FRANCHISE SUCCESS και στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016, προωθήθηκαν αποτελεσματικά μέσα από ένα σύνολο εκδόσεων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, διατέθηκαν περίπου από 4.500 αντίτυπα από ένα σύνολο 5 εκδόσεων (ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016 , Τ.57, Τ.58, Τ.59 & Τ.60 του Franchise Success), τα οποία παρέχουν ουσιαστική και έγκυρη πληροφόρηση στο κοινό μέσα από μια ποικίλη θεματολογία που αφορά τους σύγχρονους επιχειρηματίες – επενδυτές.

Παράλληλα οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες που δίνει η ανάπτυξη μέσω franchising, καθώς και για τις εναλλακτικές επιλογές που μπορούν να αξιοποιηθούν.

H ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή, με αιχμή τα αφιερώματα, τα ρεπορτάζ και τις έρευνες που φιλοξενούνται στις εκδόσεις του FRANCHISE SUCCESS, θέματα τα οποία απέσπασαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, oι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πρώτοι τον ετήσιο οδηγό ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016, ο οποίος κυκλοφορεί πανελλαδικά από την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ