Αρχική Νέα To Food Park City δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστήματος!

To Food Park City δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστήματος!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Food Park City είναι ένα κατάστημα που πρωτοπορεί στην αγορά της Κύπρου καθώς δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει το casual dining concept αλλά και τη κουλτούρα του street food. Μια νέα κατηγορία καταστημάτων που συνδυάζει το high end street food, σ΄ ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών

Στο Food Park City οι φίλοι και οι παρέες θα πουν τα καθημερινά τους νέα, συνοδεία ενός καφέ ή ενός γευστικού γεύματος. Είναι το μέρος όπου όλη η οικογένεια θα κάνει την εβδομαδιαία της έξοδο. Αποτελεί όμως και το στέκι των ποδοσφαιρόφιλων όπου θα παρακολουθήσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές -και όχι μόνο- διοργανώσεις και θα πιούν τη μπύρα τους.

food park city cyprus

Το Food Park City ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις…

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί εκρηκτική ανάπτυξη του street food. Για χρόνια το street food είχε την έννοια του γρήγορου, του πρόχειρου, του μη ποιοτικού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Food Park City είναι μέρος αυτών των αλλαγών. Ο σύγχρονος άνθρωπος αποζητά το φαγητό «στα γρήγορα», επειδή δεν έχει χρόνο, αλλά απαιτεί κάτι νόστιμο, υγιεινό και φιλικό προς την τσέπη του. Χαρακτηριστικά που έχει το street food σήμερα.

Το Food Park city προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept που εισάγει μία νέα κατηγορία καταστημάτων με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

food park city cuprus menu

Σύστημα franchise με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Το Food Park City αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street food εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσης υγιούς κερδοφορίας.

Εκτός όμως από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept, η πρόταση franchise Food Park City εξοπλίζει με σημαντικά εργαλεία και εφόδια τον νέο συνεργάτη. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, βρίσκεται στο πλευρό του δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Για το δικό σου Food Park City, μπες εδώ.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ