Αρχική Νέα To Εs.Co.Bar μοιράζει δόσεις…αγάπης!

To Εs.Co.Bar μοιράζει δόσεις…αγάπης!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Εs.Co.Bar δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να μοιράσει αγάπη. Ο επισκέπτης  παίρνοντας τον καφέ take away, δείχνει την αγάπη του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Τα νέα κυπελάκια βρίσκονται ήδη στα καταστήματα  και αμέσως έγιναν ανάρπαστα.

Το ποτήρι έχει ένα Call to Action να γράψει ο κάθε ένας με στυλό/ μαρκαδοράκι το όνομα αυτού που θέλει να μοιράζετε δόσεις αγάπης. Οι φίλοι του Εs.Co.Bar  από την πρώτη κιόλας μέρα κατέκλυσαν το instagram με μηνύματα ή μάλλον κυπελάκια αγάπης. Για κάθε story που ανεβαίνει, το Es.Co.Bar δίνει 0.50 στο γηροκομείο Χανίων βοηθώντας αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η ενέργεια αυτή, είναι μια ακόμα έξυπνη κίνηση από την ομάδα του Εs.Co.Bar. Το αγαπημένο καφέ της Κρήτης, αν και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού, δεν επαναπαύεται ποτέ! Αντιθέτως, συνεχώς βρίσκεται νέους τρόπους για να κεντρίσει τον ενδιαφέρον των πελατών του αλλά και να τους δώσει ένα ακόμα κίνητρο για social παιχνίδι.

es.co.bar franchise

Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας με μενού που ανανεώνεται

Το Es.Co.Bar έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Του ανθρώπου που δεν έχει πολύ χρόνο, «κινείται» συνεχώς και απαιτεί προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έναν εξαιρετικό καφέ το πρωί, ένα γευστικό σνακ που θα πάρει στο χέρι και ένα κατάστημα με φιλική ατμόσφαιρα που θα θέλει να χαλαρώσει. Αυτά ακριβώς προσφέρει και το Es.Co.Bar.

Το Es.Co.Bar συνεργάζεται με έμπειρους roasters καφέ που μέσα στα 50 χρόνια εμπειρίας τους, ξέρουν όλα τα μυστικά του καλού καφέ. Έτσι λοιπόν, το Es.Co.Bar έχει το δικό του χαρμάνι. Η ομάδα του Es.Co.Bar έχει τόσο πάθος για το καφέ και μας εγγυάται ότι η ποιότητα του καφέ της είναι κάτι το μοναδικό. Εκτός από τον καφέ, ο επισκέπτης στο Es.Co.Bar μπορεί να βρει λαχταριστές επιλογές για πρωινό, για ένα γρήγορο μεσημεριανό ή κάτι γλυκό για το απόγευμα.

es.co.bar franchise

Φρέσκια επιχειρηματική πρόταση στην street café αγορά

Το Es.Co.Bar προσφέρει μια φρέσκια και άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση σε μελλοντικούς συνεργάτες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της εστίασης και αναζητούν να κάνουν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα.

Μπαίνοντας την ομάδα του Εs.Co.Bar, ο franchisee απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται. Επιπλέον, δραστηριοποιείται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και γίνεται μέλος μίας κοινότητας ανθρώπων με πάθος για τη ζωή. Τέλος, το μοντέλο λειτουργίας του Es.Co.Bar, του παρέχει την ευχέρεια να διαχειριστεί τον χρόνο του ποιοτικά, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ES.CO.BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ