Αρχική Νέα Το Es.Co.Bar χτίζει δικές του κοινότητες

Το Es.Co.Bar χτίζει δικές του κοινότητες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για την ομάδα του Es.Co.Bar είναι πολύ σημαντικό, ο επισκέπτης να νιώθει άνετα και οικεία μέσα στο κατάστημα, αλλά και επίσης να χαλαρώνει και να διασκεδάζει. Το Es.Co.Bar δεν είναι απλά ένα ακόμα καφέ που θα έρθει κάποιος να πιει το καφέ του και να φύγει.

Έρχεται σε έναν χώρο που ξέρει ότι είναι ο χώρος του και θα περάσει καλά. Το «μαγικό» με το Es.Co.Bar είναι ότι κανένας δεν είναι μόνος του. Μπορεί να έρθει στο κατάστημα να βρει παρέα, να συζητήσει και να κοινωνικοποιηθεί. Αμέσως γίνεται μέλος μια κοινότητας που θέλει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται. Το Es.Co.Bar για τους θαμώνες του, είναι το τρίτο μέρος που επισκέπτονται πιο συχνά στην καθημερινότητά τους. Η φιλική και άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Es.Co.Bar σε συνδυασμό με τα Α’ ποιότητας προϊόντα ολοένα και μεγιστοποιούν τη φήμη του brand και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να ανοίξει το επόμενο Es.Co.Bar, στην περιοχή τους. Κατανοώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και την πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενισχύει τη λειτουργία του με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας ακόμα μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού (sit in, take away, delivery, signature προϊόντα).

es.co.bar franchise

Πολλαπλά οφέλη για τον συνεργάτη

Το Es.Co.Bar προσφέρει μια φρέσκια και άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση σε μελλοντικούς συνεργάτες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της εστίασης και αναζητούν να κάνουν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Η πρόταση franchise Εs.Co.Bar διαθέτει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη street café αγορά:

  • Αναγνωρίσιμο brand με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και με ολοκληρωμένο concept που εναρμονίζεται με τα θέλω και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή.
  • Μια ομάδα με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης που γνωρίζει πολύ καλά πώς κινείται η αγορά αλλά και το πώς στήνεται και λειτουργεί σωστά ένα κατάστημα.
  • Προϊοντικό μείγμα που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολα αγαπητό από το κοινό
  • Φιλοσοφία καταστήματος που γρήγορα γίνεται το στέκι του καταναλωτή αναπτύσσοντας σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης.
  • Επιλογή του κατάλληλου format καταστήματος για άμεση διείσδυση στην τοπική αγορά.

es.co.bar franchise

Μπαίνοντας την ομάδα του Εs.Co.Bar, ο franchisee απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται. Επιπλέον, δραστηριοποιείται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και γίνεται μέλος μίας κοινότητας ανθρώπων με πάθος για τη ζωή. Τέλος, το μοντέλο λειτουργίας του Es.Co.Bar, του παρέχει την ευχέρεια να διαχειριστεί τον χρόνο του ποιοτικά, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ES.CO.BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ