Αρχική Νέα Το Es.Co.Bar διαθέτει όλα τα στοιχεία επιτυχίας στην street café αγορά

Το Es.Co.Bar διαθέτει όλα τα στοιχεία επιτυχίας στην street café αγορά

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Es.Co.Bar είναι ο all day προορισμός στην καρδιά των Χανιών, με βασική αποστολή να προσφέρει καθημερινά εξαιρετικό καφέ, μοναδικές γευστικές επιλογές αλλά και την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον δικό σου αγαπημένο χώρο. Με δυο καταστήματα στα Χανιά, το Es.Co.Bar έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο σημείο συνάντησης για χαλάρωση και διασκέδαση. Παράλληλα, αποτελεί και μια επιχειρηματική πρόταση που διαθέτει ολοκληρωμένο concept, ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και διαχρονικά οφέλη για τον νέο συνεργάτη.

Το Es.Co.Bar αποτελεί μια φρέσκια επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά ανταγωνιστικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τα αντίστοιχα concept του χώρου.

all 134

Επιχειρηματική πρόταση με διαχρονικά οφέλη

Το Es.Co.Bar βασίζεται σε δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με ολοκληρωμένο concept πλήρως εναρμονισμένο με τα θέλω και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή. Η ομάδα του Es.Co.Bar κατανοώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και την πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενισχύει τη λειτουργία του με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας ακόμα μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού (sit in, take away, delivery, signature προϊόντα).

Έχοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, το Es.Co.Bar εξελίσσεται με βάση τις μεταβαλλόμενες ανάγκες διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Παράλληλα έχοντας στον πυρήνα του την εξέλιξη το Es.Co.Bar εξασφαλίζει μακροχρόνια επιτυχία και πιστό κοινό που ανανεώνεται.

escbarcoffeeee

Για τον franchisee

Ο νέος συνεργάτης μπαίνοντας στην οικογένεια του Es.Co.Bar, λαμβάνει όλη τη βοήθεια αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται, στην έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. Η εταιρεία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καθοδηγώντας τον να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία. Επιπρόσθετα του προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία:

  • Σχέδια και καθοδήγηση προσαρμογής του καταστήματος, ώστε να αποδίδεται στο μέγιστο η ξεκάθαρη ταυτότητα του concept και να ενισχύεται περαιτέρω το ποιοτικό και διευρυμένο προϊοντικό μίγμα του, ως στοιχείο διαφοροποίησης.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που διασφαλίζει την ποιότητα και αξιολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημα με τον αποδοτικότερο τρόπο.
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματος.
  • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού Marketing, που βοηθούν τον συνεργάτη ώστε να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.

Σκοπός είναι ο νέος συνεργάτης να μην νιώσει πότε μόνος και συγχρόνως να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος ώστε να κρατάει αμετάβλητη τη φιλοσοφία Es.Co.Bar προσφέροντας την αξέχαστη εμπειρία που αναζητά ο καταναλωτής.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση franchise Es.Co.Bar εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ