Αρχική Νέα Το δίκτυο franchise της BEAT εγκαινίασε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαϊδάρι
Το δίκτυο franchise της BEAT εγκαινίασε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαϊδάρι

Το δίκτυο franchise της BEAT εγκαινίασε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαϊδάρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise ΒΕΑΤ snack & coffee εγκαινίασε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαϊδάρι, όπου γιόρτασε το γεγονός με franchisee και λοιπούς συνεργάτες. Η ΒΕΑΤ επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς θεωρεί τον ανθρώπινο παράγοντα κινητήριο δύναμη της εταιρείας.

Σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο, όπου παρέχονται ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο το προσωπικό της εταιρείας, που αριθμεί 450 άτομα. Το εκπαιδευτικό κέντρο έχει έκταση 150 τ.μ., διαθέτει προσομοίωση καταστήματος ΒΕΑΤ, καθώς και χώρο πραγματοποίησης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών παρουσιάσεων.

franchise BEAT νέο εκπαιδευτικό κέντρο

Όλοι οι νεοεισερχόμενοι εργαζόμενοι είτε πρόκειται να εργαστούν σε κατάστημα BEAT, είτε στα κεντρικά γραφεία στη διοίκηση, λαμβάνουν πλήρη εκπαίδευση στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων του δικτύου, με πρακτική άσκηση, αλλά και με θεωρητική παρουσίαση των εγχειριδίων λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, στα εγχειρίδια της εταιρείας υπάρχει πλήρης καταγραφή διαδικασιών, κανόνων, οδηγιών παρασκευής και διαχείρισης προϊόντων, αλλά και ευρύτερης λειτουργίας του καταστήματος και της κουλτούρας της εταιρείας.

Επιπλέον, παρέχονται σε όλο το προσωπικό εκπαιδευτικά προγράμματα σε διαφορετικά πεδία, όπως για παράδειγμα σεμινάρια για την εξυπηρέτηση πελατών, σεμινάρια για τους διευθυντές καταστημάτων, σεμινάρια με πρακτικές πωλήσεων, σεμινάρια για το Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων κ.ά.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες στόχο έχουν την κατάρτιση του προσωπικού στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να παρέχεται άριστη εξυπηρέτηση πελατών, άριστη παρασκευή προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων του δικτύου franchise της BEAT!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BEAT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ