Αρχική Νέα Το δίκτυο franchise Baristas επεκτείνεται με νέα καταστήματα πανελλαδικά!

Το δίκτυο franchise Baristas επεκτείνεται με νέα καταστήματα πανελλαδικά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο Baristas συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise σε Τούμπα, Ηλιούπολη και Αγία Βαρβάρα, ενώ παράλληλα, ετοιμάζεται ακόμα 1 εταιρικό κατάστημα στα Φάρσαλα, όπου και μας συστήθηκε το brand, το 2014.

Και στα 15 καταστήματα Baristas σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, Θεσσαλονίκη και Αττική, οι πελάτες απολαμβάνουν εκλεκτούς καφέδες και μεγάλη γκάμα από αλμυρά και γλυκά σνακ, παρασκευασμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες, κάνοντάς τα την αγαπημένη τους, καθημερινή συνήθεια!

baristas coffee franchise

Η χαμηλή αρχική επένδυση αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το δυναμικό ξεκίνημα του νέου συνεργάτη, ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά τo δικό του Baristas στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης. «Ο συνεργάτης μας δεν χρεώνεται με επιπλέον έξοδα για τα μηχανήματα. Του παρέχουμε εμείς τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο, κάνοντας την επένδυση ακόμα πιο προσιτή», επισημαίνει ο Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του Baristas.

baristas menidi franchise4

Αξίζει να σημειωθεί πως όλος ο εξοπλισμός (μύλοι άλεσης, μηχανές κ.λπ.) των Baristas είναι τελευταίας τεχνολογίας και ο καφές είναι ολόφρεσκος, καθώς κόβεται εκείνη την ώρα. «Τα καταστήματα Baristas έχουν σημειώσει τόσο μεγάλη ανάπτυξη, καθώς έχουν έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Μας διαφοροποιεί η ποιότητα του καφέ μας. Έχουμε τεχνογνωσία στην παραγωγή του καφέ. Πραγματοποιούμε σεμινάρια στους franchisees. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολύ κόπο πάνω στο προϊόν, ώστε να προσφέρεται άψογο στον πελάτη», συμπληρώνει ο κ. Γιαννούλης.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των Baristas, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ