Αρχική Νέα Το διεθνές brand INGLOT προτείνει ένα επιτυχημένο μοντέλο franchise!

Το διεθνές brand INGLOT προτείνει ένα επιτυχημένο μοντέλο franchise!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η εταιρεία ΙNGLOT Cosmetics ιδρύθηκε το 1983 και αποτελεί μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και των προϊόντων ομορφιάς. Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 600 τοποθεσίες, τα καταστήματα INGLOT προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Στην Eλλάδα τα INGLOT αριθμούν 6 καταστήματα στην Αθήνα, 1 στην Κρήτη, αλλά και 2 στην Κύπρο, στη Λεμεσό και την Πάφο. Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα των INGLOT λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, από όπου μπορούν οι πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους online και να ενημερώνονται για όλα τα νέα του brand.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χρησιμοποιούν τα καλύτερα δυνατά συστατικά και πρώτες ύλες από διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές.

Με δυνατή παρουσία σε κορυφαίες διοργανώσεις και events παγκοσμίως, τα INGLOΤ συμμετέχουν σε shows της Εβδομάδας Μόδας, στην τηλεόραση, στη Θεατρική και Μουσική Σκηνή του Broadway αλλά και στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η επιτυχημένη πορεία του brand στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και οι γοργοί ρυθμοί ανάπτυξης της αναγνωσιμότητάς του και του πιστού πελατειακού κοινού, οδήγησαν στην ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας, προτείνοντας μία οικονομική λύση για τον  κλάδο των καλλυντικών μέσω του Franchise.

To πρώτο ΙNGLOT Franchise κατάστημα άνοιξε το 2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης με τέτοια επιτυχία ώστε ένα χρόνο μετά η εταιρεία επεκτείνεται και στα Χανιά μέσω του ίδιου συνεργάτη. Στην αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας με τη μέθοδο franchise προστίθενται και οι περιοχές της νοτιοδυτικής Αθήνας, ενώ οι συνεργάτες θα έχουν αποκλειστικότητα περιοχής.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ