Αρχική Νέα Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη Ελλάδας και Κύπρου
Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη Ελλάδας και Κύπρου

Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη Ελλάδας και Κύπρου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το DAVINCI ARTISAN GELATO αποτελεί σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας και της Κύπρου, και όχι άδικα! Πρόκειται για μια αυθεντική gelateria που προσφέρει φρέσκο gelato, χειροποίητες σοκολάτες, βάφλες, γλυκίσματα, αλλά και αυθεντικά ροφήματα στους λάτρεις του γλυκού. Τα προϊόντα είναι ολόφρεσκα, χειροποίητα και λαχταριστά, ενώ παρασκευάζονται καθημερινά και προσφέρονται σε ποικίλες και εκλεπτυσμένες γεύσεις, ικανοποιώντας τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Οι πρώτες ύλες είναι 100% εγχώριες και η παρασκευή των gelato βασίζεται σε παλιές αυθεντικές ιταλικές συνταγές, συνδυάζοντας σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους παρασκευής και χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών!

DAVINCI ARTISAN GELATO pistachio gelato

Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι ένα «φρέσκο» concept που καινοτομεί, μυώντας τον καταναλωτή στη συνολική εμπειρία μιας αυθεντικής gelateria και «ταξιδεύοντάς» τον στις premium γεύσεις και τις εκλεπτυσμένες υφές των φημισμένων gelato της γείτονος χώρας! Το ολοκληρωμένο προϊοντικό του μείγμα είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε διάθεση, καλύπτοντας τις πιο υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις. Πέρα από τα 60+ gourmet gelato, τα καταστήματα του δικτύου DAVINCI ARTISAN GELATO προσφέρουν sorbet, χειροποίητες βάφλες και σοκολάτες, κρέπες, donuts, milkshakes, sprinkle cones σε πολλές γεύσεις, αλλά και αυθεντικά ροφήματα! Η αντίληψη του DAVINCI ARTISAN GELATO για το ποιοτικό προϊόν συμπυκνώνεται σε 3 λέξεις: Φρέσκο, Αυθεντικό και Χειροποίητο!

DAVINCI ARTISAN GELATO ντόνατ

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του DAVINCI ARTISAN GELATO

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που το δίκτυο DAVINCI ARTISAN GELATO προσφέρει στον συνεργάτη franchisee:

• Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept που μυεί τον καταναλωτή στη μοναδική εμπειρία αυθεντικής gelateria.
• Προσφέρει ευέλικτη δομή λειτουργίας και δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό.
• Διαθέτει κεντρική παραγωγή η οποία διασφαλίζει τη μοναδικότητα των γεύσεων στο gelato και τη σοκολάτα.
• Εξασφαλίζει αυξημένη κερδοφορία όλους τους μήνες τους έτους με την προσαρμογή του product mix.
• Διαθέτει διευρυμένο προϊοντικό μείγμα με περισσότερες από 60 γεύσεις φρέσκου gelato, τη δική του χειροποίητη σοκολάτα, βάφλες, γλυκίσματα, milk shakes ροφήματα, καφέ, καθώς και πρωτοποριακά γλυκά semifreddo, δίνοντας την δυνατότητα 12μηνης λειτουργίας ανάλογα τα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Το DAVINCI ARTISAN GELATO, με τη φινετσάτη αισθητική του χώρου και το ξεχωριστό μοντέλο εξυπηρέτησης, «ταξιδεύει» νοερά το κοινό στις gelaterias της Ιταλίας, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θέλει οπωσδήποτε να βιώσει ξανά!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


DAVINCI GELATO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ