Αρχική Νέα Το concept store του Coffee Island, Brews & Bakes στη Navarino Agora

Το concept store του Coffee Island, Brews & Bakes στη Navarino Agora

σύνταξη Stavroula
0 σχόλια
Το νέο concept store της Coffee Island, το Brews & Bakes by Coffee Island, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Navarino Agora, που αποτελεί το νέο σημείο συνάντησης των επισκεπτών της Costa Navarino αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας. Η Coffee Island στο νέο της αυτό εγχείρημα, συνδυάζοντας το expertise με την αισθητική του περιβάλλοντα χώρου, παρουσιάζει κάτι διαφορετικό.

Με έντονα τα στοιχεία βιωσιμότητας και καινοτομίας, η Coffee Island προσαρμόστηκε σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, και σε πλήρη αρμονία με τη γενικότερη εμπειρία του επισκέπτη, δημιούργησε ένα νέο μοντέλο καταστήματος που ξεχωρίζει σε όλες του τις λεπτομέρειες. Βάζοντας στο επίκεντρο την κυκλική οικονομία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, κατασκευάστηκε ένας πάγκος εξυπηρέτησης από ανακυκλωμένο καφέ, υποστηρίζονται τα Παιδικά Χωριά SOS και δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν είδη από ανακυκλωμένα υλικά και τοπικά προϊόντα.

Στο νέο Brews & Bakes by Coffee Island, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να εξερευνήσουν μία επιλεγμένη γκάμα specialty κόκκων γεωγραφικής προέλευσης αλλά και limited edition ποικιλίες. Φυσικά, δροσερά ροφήματα τσαγιού, σοκολάτας, milkshakes αλλά και signature ροφήματα κάνουν το κατάστημα τον ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας. Στο νέο concept store διατίθενται και χειροποίητες φρεσκοψημένες πίτες, τάρτες, κρουασάν αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τοπικής προέλευσης που μπορούν να συνοδεύσουν οποιοδήποτε ρόφημα.

Η Coffee Island στο νέο της κατάστημα έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα στοιχεία που την αντιπροσωπεύουν και ταιριάζουν με την αισθητική της Navarino Agora παρουσιάζοντας έναν μοναδικό χώρο που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη. «Για την Coffee Island, η συνεργασία με την TΕΜΕΣ, developers της Costa Navarino, είναι στρατηγικής σημασίας καθώς σηματοδοτεί την επόμενη μέρα του brand. Το Brews & Bakes by Coffee Island αποτελεί ένα νέο concept, μέσα από το οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να αποκαλύψουμε νέα στοιχεία της ταυτότητας μας, να ενσωματώσουμε προϊοντικές καινοτομίες και να σχεδιάσουμε, πάντα με επίκεντρο την εμπειρία του επισκέπτη, έναν προορισμό που μετατρέπει τον καθημερινό καφέ σε ένα τελετουργικό με προσωποποιημένο χαρακτήρα», δήλωσε ο Αχιλλέας Λαζάρου, Senior Network Development Manager της εταιρίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ