Αρχική Νέα To Coffee Berry street cafe “σερβίρει” και στην Αργυρούπολη

To Coffee Berry street cafe “σερβίρει” και στην Αργυρούπολη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το νέο Coffee Berry στην Αργυρούπολη άνοιξε τις πόρτες του και σερβίρει στο κοινό τους μοναδικούς speciality coffee του! To απόλυτο third wave concept συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη με μια ακόμη franchise συνεργασία και αναδεικνύεται σε σταθερό third wave coffee spot κάθε τοπικής αγοράς.

To Coffee Berry διαθέτει μοναδική προϊοντική γκάμα που το διαφοροποιεί ολοκληρωτικά από τον ανταγωνισμό. Πέρα από τους ανώτερης ποιότητας speciality coffee για Take-Away, Delivery αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, διαθέτει ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα, που το καθιστά έναν all day προορισμό, όχι μόνο για καφέ!


Μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Sugar Free και Hyper Foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού, snacks, ενισχύουν μεταξύ άλλων τη μοναδικότητα και διαφοροποίηση των Coffee Berry στη δυναμική αγορά της καφεστίασης.
Οι baristas του δικτύου, άρτια εκπαιδευμένοι λαμβάνουν πιστοποίηση από τον κορυφαίο Οργανισμό SCAE -Speciality Coffee Association of Europe – και διασφαλίζουν την ποιότητα σε κάθε Coffee Berry κατάστημα. 
Ένα ισχυρό Brand Name, συνώνυμο της εξατομίκευση ς, της συνεχούς καινοτομίας , της απαράμιλλης ποιότητας και της αξεπέραστης γεύσης που προσφέρει σε υποψήφιους επενδυτές την αξιόπιστη επιχειρηματική ευκαιρία στην αγορά της καφεστίασης.
Σήμερα η γνωστή αλυσίδα διαθέτει 15 καταστήματα σε Αθήνα και Κύπρο και συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη με νέες συνεργασίες!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ