Αρχική Νέα Το Coffee Berry απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση του καφέ!

Το Coffee Berry απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση του καφέ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ανώτερης ποιότητας καφές, απολαυστικές ποικιλίες ροφημάτων και snack, ευχάριστο περιβάλλον. Το Coffee Berry δίνει άλλη διάσταση στην αγοραστική εμπειρία, εξαπλώνοντας τη φήμη του διαρκώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

Πλούσιο προϊοντικό μείγμα, πλήρες σύστημα εκπαίδευσης, τεχνογνωσία και πολλαπλές πηγές εσόδων! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα σε περισσότερα από 60 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.  Όλα τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να δημιουργούν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πιστότητας σε όσους τα επισκέπτονται.

Το Coffee Berry απογειώνει το interactive coffee culture, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν τον καφέ της αρεσκείας τους. Παράλληλα, πιστό στη διατροφή και ενισχύοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα, sugar free & hyper foods και επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού.

O ανώτερης ποιότητας καφές του Coffee Berry προσφέρεται για Τake – Away, Delivery, αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, καθιστώντας το ένα all day προορισμό που ικανοποιεί όλες τις ορέξεις και τις γευστικές απαιτήσεις!

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ