Αρχική Νέα Το Coffee Berry αναδείχθηκε GOLD WINNER Coffee & Snack Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022

Το Coffee Berry αναδείχθηκε GOLD WINNER Coffee & Snack Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά, το δίκτυο franchise Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022.

Στην πορεία του, το Coffee Berry έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που το καθιστούν μια από τις πιο δυνατές αλυσίδες καφέ στην ελληνική αγορά. Οι πρακτικές αυτές σχετίζονται:

  • Με τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού μοντέλου που αποδεικνύεται εξαιρετικά αποδοτικό στην κατηγορία του
    street coffee, θέτοντας τα στάνταρτ συνολικά στον κλάδο.
  • Με την ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, που συνδέει την three sixty επικοινωνία με ένα αναγνωρίσιμο service etiquette στο φυσικό κατάστημα.
  • Με την καθετοποίηση σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζοντας ευελιξία, ταχύτητα προσαρμογής και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας προς όφελος και των franchisees.
  • Με ένα πλάνο διεθνής ανάπτυξης που ενισχύει το brand name, δημιουργώντας συνέργειες και υπεραξίες προς όφελος του δικτύου συνολικά.

Σε μια τόσο μεγάλη και συγχρόνως άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπως ο χώρος της εστίασης και ειδικά η υποκατηγορία του Coffee & Snack, το δίκτυο franchise Coffee Berry, αναδείχτηκε μια από τις σημαντικές αλυσίδες του χώρου, βελτιώνοντας συνολικά τις προϊοντικές προτάσεις, αλλά και το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ