Αρχική Νέα Το Cinque Wine & Deli Bar μας συστήνει τη νέα του ιστοσελίδα
Το Cinque Wine & Deli Bar μας συστήνει τη νέα του ιστοσελίδα

Το Cinque Wine & Deli Bar μας συστήνει τη νέα του ιστοσελίδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine & Deli Bar, το ηγετικό concept στην κατηγορία των εξειδικευμένων wine bar, προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας του, Cinque2Go, στην οποία οι πελάτες του μπορούν να βρουν πολλές προσφορές.

Το Cinque Wine & Deli Bar ανανέωσε τη λίστα των κρασιών και των αλλαντικών του, δίνοντας στους Cinque lovers τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να μπουν στην καρδιά της κουλτούρας του καλού ελληνικού κρασιού. Μία από τις νέες προσθήκες είναι και το κρασί του μήνα μας, το εξαιρετικό Santorini Grande Reserve.

Αποδεικνύοντας την πρωτοκαθεδρία του, το Cinque Wine & Deli Bar αναδείχθηκε για 8η συνεχή χρονιά η No.1 επιλογή στην κατηγορία των Wine Bars, συγκεντρώνοντας νέες διθυραμβικές κριτικές. Παράλληλα, ξεκίνησε το ταξίδι του και στον κόσμο της ελληνικής ζυθοποιίας δίνοντας τη δυνατότητα και τους λάτρεις της μπύρας να έρθουν σε επαφή με ελληνικές ζυθοποιίες.

Μια δοκιμασμένη επιχειρηματική πρόταση

Το Cinque, αποτελεί ένα δοκιμασμένο project με εμπειρία δεκαετίας, το οποίο απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό το οποίο διαρκώς ανανεώνεται. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ανακάλυψης της κουλτούρας του κρασιού για τους επισκέπτες, μια ευέλικτη ιδέα και μια πολιτιστική εμπειρία, υπερβαίνοντας τις κατηγορίες των wine bar / deli stores.

Η πρόταση franchise του Cinque, προκύπτει μέσα απ’ την έρευνα, την εμπειρία και την κατανόηση της εποχής. Μια οικογενειακή επιχείρηση, που όπως όλες οι οικογένειες μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των μελών-συνεργατών της, προσφέροντας την επιλογή τριών format. Πολλαπλοί τύποι καταστημάτων που οδηγούν σε ικανοποίηση πολλαπλών αγοραστικών κοινών καθώς και σε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας, σε κανένα απ’ τα οποία δεν συμπεριλαμάνονται εξαντλητικά ωράρια, μιας και ζητούμενο αποτελεί η ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη και άρτια μελετημένη πρόταση που πρέπει να διαθέτει ένα εξειδικευμένο wine bar, ώστε να ανταπεξέλθει με διάρκεια στις απαιτήσεις της αγοράς, καλύπτοντας χωρίς εκπτώσεις τις ανάγκες πολλαπλών κοινών, διατηρώντας στο επίκεντρο την κερδοφορία του συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ