Αρχική Νέα Το Cinque Wine Deli Bar φέρνει την εποχή του κλαδέματος στα καταστήματά του
Το Cinque Wine Deli Bar φέρνει την εποχή του κλαδέματος στα καταστήματά του

Το Cinque Wine Deli Bar φέρνει την εποχή του κλαδέματος στα καταστήματά του

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tο Cinque Wine Deli Bar μετατρέπεται σε έναν ζωντανό κόμβο που προσφέρει ένα παράθυρο στον συναρπαστικό κόσμο της ελληνικής κουλτούρας του κρασιού και της τέχνης της οινοποιίας, καλώντας τους καταναλωτές να πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι που στόχο έχει να αναδείξει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ελληνικής οινοποιίας.

Σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18:00, μια τέτοια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Cinque Wine & Deli Bar του Μοναστηρακίου (Βορέου 10), ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και μέσω Zoom. Ο οινολόγος και σομελιέ Νικήτας Πρασσάς θα συναντηθεί τον «Παραγωγό του Μήνα», Πάνο Κατρισιώση, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην απάντηση ερωτήσεων σχετικά με το κρασί, τις ιδιαιτερότητες της αμπελοκαλλιέργειας, τις τεχνικές κλαδέματος, τη δοκιμή δειγμάτων και τη γνωριμία με οινόφιλους από όλο τον κόσμο.

Να σημειωθεί πως για την ειδική αυτή περίσταση θα ισχύει ειδική προσφορά 1+1 για όλους τους συμμετέχοντες και το Cinque θα μοιραστεί μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή για αρνί μαγειρεμένο με κληματόβεργες. Ετοίμασε επίσης ένα ειδικό Cinque Box, εμπνευσμένο από την εποχή του κλαδέματος, που είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

Με την πρωτοβουλία του αυτή αποσκοπεί στο να αποτελέσει ένα παράθυρο στον κόσμο του κρασιού και τη ζωή των αμπελουργών, σε μια εποχή όπου η φύση και η παράδοση φαίνεται να είναι λιγότερο προσιτές στους περισσότερους ανθρώπους. Πρόκειται για μια προσπάθεια να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τον όμορφο φυσικό κύκλο της αμπελοκαλλιέργειας και της αμπελουργίας. Όπως ο χρόνος έχει εποχές, έτσι θα έχει και το Cinque.

cinque-wine-bar-franchise

Για το Cinque Wine Deli Bar, το ελληνικό κρασί αποτελεί μια προσωπική υπόθεση. Διατηρεί στενούς δεσμούς με τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζονται και τα προϊόντα των οποίων οι καταναλωτές μπορούν να γευτούν. Ένα μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας του είναι να φέρνει περισσότερους ανθρώπους σε επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς και να δίνει ευκαιρία στη φωνή τους να ακουστεί. Οι εκδηλώσεις του για τον «Παραγωγό του Μήνα» θα φέρνουν τους πρεσβευτές της ελληνικής αμπελουργίας και οινοποιίας στην καρδιά της Αθήνας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ