Αρχική Νέα To Cinque Wine Deli Bar είναι έτοιμο να κατακτήσει και την τουριστική αγορά!

To Cinque Wine Deli Bar είναι έτοιμο να κατακτήσει και την τουριστική αγορά!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli Bar συνιστά καινοτόμα πρόταση, ιδανική για τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που εισάγει, κάνουν το concept ακόμα πιο μοναδικό και διαφοροποιημένο, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον πελάτη.

Τουρίστες που καταφθάνουν στην Αθήνα και συμβουλεύονται το TripAdvisor για τις εξόδους τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, επιλέγουν πιστά το Cinque Wine Deli Bar, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή , με τους χρήστες να το έχουν βαθμολογήσει με πέντε αστέρια.

Cinque Yachting  Services Experience

«Plans are nothing, planning is everything», μας λέει η ομάδα του Cinque και παρουσιάζει τις yachting services. Εξειδικευμένοι sommelier πηγαίνουν στα yachts, τα οποία έχουν καταφθάσει σε κάποιο λιμάνι ή οργανώνουν ταξίδι στις μαγευτικές περιοχές της Ελλάδας. Εκεί, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας του κρασιού για τους θαμώνες που θέλουν να ζήσουν απαράμιλλες στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η επίλεκτη ομάδα sommelier, τα εκλεκτά κρασιά από προμηθευτές απ’ όλο τον κόσμο, τα συνοδευτικά εδέσματα, το γαλάζιο φόντο του Αιγαίου ή του Ιονίου και όλα αυτά πάνω σε ένα πολυτελές yacht, συνθέτουν τη δημιουργία ξεχωριστών αναμνήσεων για τους τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

To Cinque Wine Deli Bar που καταφθάνει σε μια αυστηρά μελετημένη και εκλεκτή τουριστική περιοχή έχει τη δυνατότητα να διεισδύσει στη μεγάλη αγορά του τουρισμού με ένα κερδοφόρο concept. Μέσω των πολλαπλών πηγών εσόδων του Cinque, της έντονης διαφοροποίησης του concept, της υψηλής μέσης απόδειξης λόγω των ποικίλων υπηρεσιών που προσφέρει και των ευκαιριών που προσφέρει ο τουριστικός χώρος γενικότερα, ο συνεργάτης franchisee, μπαίνει δυναμικά σε ένα δίκτυο που διαρκώς εξελίσσεται. Το μόνο που χρειάζεται ο νέος franchisee για να γίνει μέρος της Cinque ομάδας, είναι η όρεξη για δουλειά και η αγάπη για το καλό κρασί. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η εξειδικευμένη ομάδα του Cinque.

Ήδη από την πρώτη μέρα που άνοιξε, το Cinque Wine Deli Bar, απέδειξε πως δεν πρόκειται για ένα απλό εστιατόριο ή ένα απλό wine bar. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο wine bar για τους λάτρεις του κρασιού και γι’ αυτούς που θέλουν να μάθουν ουσιαστικά την ιστορία και το μεγαλείο του εκλεκτού ποτού. Το Cinque Wine Deli Bar κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Franchise Success Awards και στην κατηγορία FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION για το ιδιαίτερο και καινοτόμο concept του καθώς και για το εξαιρετικό σύστημα εκπαίδευσης, τις υποδομές υποστήριξης και τις στρατηγικές συμμαχίες προς όφελος των συνεργατών του.

Η τουριστική αγορά ως ευκαιρία δραστηριοποίησης μέσω franchising

Ο τουρισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Κάθε χρόνο τα ελληνικά νησιά αποτελούν τον top προορισμό ταξιδιωτών τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Έτσι, θέτονται τα θεμέλια για μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες franchising, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην τουριστική αγορά και να εξασφαλίσουν υψηλούς τζίρους και κερδοφορία. To Cinque λόγω του ξεχωριστού και πρωτότυπου concept συνιστά ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για την τουριστική αγορά καθώς απευθύνεται σε ένα κοινό που ανανεώνεται συνεχώς και στοχεύει σε νέες και πρωτότυπες εμπειρίες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ