Αρχική Νέα To Cappuccio προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή

To Cappuccio προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Cappuccio, ένα όμορφο καφέ μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας, καθημερινά ικανοποεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο Cappuccio αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Και όλα αυτά με μια δόση ιταλικού αέρα που τον ταξιδεύει νοητά στα σοκάκια της γειτονικής χώρας.

Ο καφές και το πλούσιο προιοντικό μείγμα είναι οι βασικοί πυλώνες επιτυχίας του Cappuccio. H ποιότητα, η φρεσκάδα, οι μυρωδιές, η άριστη εξυπηρέτηση και η αισθητική του χώρου είναι τα χαρακτηριστικά της εμπειρίας που βιώνει ο επισκέπτης. Εμπειρία που απογειώνεται με το ανοιχτό παρασκευαστήριο που βρίσκεται στο χώρο. Ο καταναλωτής βλέποντας μπροστά στα μάτια του να ετοιμάζονται οι λαχταριστές λιχουδιές του Cappuccio και γίνεται μέρος της διαδικασίας.

96016436 954701138302473 4704949201740496896 n

To must της κάθε ημέρας

To Cappuccio άνοιξε τις πόρτες του τον Φεβρουάριο του 2019. Αποστολή είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας, ικανοποιώντας πολλαπλές ανάγκες.

Με έμπνευση τα αρώματα, τις γεύσεις και την αισθητική της Ιταλίας, η ομάδα του Cappuccio δημιούργησε ένα κατάστημα με ξεκάθαρη ταυτότητα και συγκροτημένο και φρέσκο concept.Με βασικές αξίες την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και την εξέλιξη, το Cappuccio σήμερα είναι το talk of the town σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία.

cappuccio franchise 3

Η επιχειρηματική ευκαιρία

  Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise, προσφέροντας στον υποψήφιο συνεργάτη όλα τα εφόδια για φτάσει στην επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ