Αρχική Νέα Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB
Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο www.brwne.gr, όπου θα λάβουν mail με όλες τις πληροφορίες καθώς και με τον τρόπο κράτησης της θέσης τους. Η επόμενη ημερομηνία σεμιναρίου είναι στις 26/02/24, από τις 11:00 έως τις 17:00. Το BRWNE μεταδίδει τη γνώση, ύστερα από 9 χρόνια εμπειρίας, 2 BRWNE brow bars, παραγωγή προϊόντων και 332.643 σχηματισμούς φρυδιών, με την τεχνογνωσία brwne brws στο ειδικό εργαστήριο που δημιούργησε για το πιστό κοινό του. To BRWNE, που πρώτο έφερε τη μόδα των brow bars στην Ελλάδα, αποδεικνύει πως ο χώρος της μορφοποίησης φρυδιών και των σχετικών με αυτά προϊόντων ήρθε για να μείνει, και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει τη δική του εξειδικευμένη σειρά σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό των φρυδιών αλλά και το μακιγιάζ τους.

BRWNE Brow Bar μορφοποίηση φρυδιών

Ένα μοναδικό concept στην προσοδοφόρα αγορά της ομορφιάς

Με τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, το BRWNE έχει δημιουργήσει ένα πιστό πελατολόγιο που καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά! Η αγορά της ομορφιάς ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες ανέλιξης. Το BRWNE brow bar εισέρχεται σε αυτή τη δυναμική αγορά με ένα concept έντονης διαφοροποίησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα. Έχει, λοιπόν, σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που θέτει εκ νέου τα θεμέλια στην επιχειρηματικότητα, καθώς διαθέτει:

• Ένα πολύ ισχυρό brand name.
• Μια BRWNE κοινότητα που το εμπιστεύεται καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου.
• Καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών.
• Οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού και δομής κερδοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE 2023, για τη συμβολή του στον χώρο του franchising, στον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRWNE Brow Bar

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ