Αρχική Νέα To Brunch(s)in στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE
To Brunch(s)in στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE

To Brunch(s)in στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο τελευταίο τεύχος του INCREDIBLE GREECE THESSALONIKI GUIDE συμπεριλαμβάνεται το Brunch(s)in, το οποίο δίνει προτάσεις στους αναγνώστες με τα καλύτερα μέρη της Θεσσαλονίκης για φαγητό και γαστρονομική ψυχαγωγία. Το Brunch(s)in, με το ισχυρό brand name του, το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, έχει γίνει συνώνυμο του καλού φαγητού στη συμπρωτεύουσα, έχοντας κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του κοινού.

Το INCREDIBLE GREECE THESSALONIKI GUIDE ανέφερε χαρακτηριστικά για το Brunch(s)in:

Αυτό το εντυπωσιακό άνετο εστιατόριο συνδυάζει την αγάπη για το brunch με τη μικρή αμαρτία της ένοχης απόλαυσης που κρύβει το όνομά του (sin)! Εδώ, πρωταγωνιστεί το αυγό, καθώς οι δημιουργίες του μενού το έχουν ως βάση. Μάλιστα, η κουζίνα προμηθεύεται τα ελευθέρας βοσκής αυγά από μια μικρή φάρμα του Σοχού, ενώ καθημερινά επιλέγει τοπικά προϊόντα που απογειώνουν τα πιάτα της. Ανακαλύψτε, επίσης, υπέροχες επιλογές αλμυρών και γλυκών, πεντανόστιμες προτάσεις burgers και φανταστικά cocktails που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη γευστική σας εμπειρία.

Το «Incredible Greece» είναι το επίσημο περιοδικό της Fraport Greece που υποδέχεται εκατομμύρια ταξιδιώτες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας. Η ιστοσελίδα incredible-greece.com είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εκδόσεων των αεροδρομίων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRUNCHSIN

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ