Αρχική Νέα To Brunchsin στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE
To Brunchsin στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE

To Brunchsin στις καλύτερες προτάσεις του INCREDIBLE GREECE GUIDE

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Brunchsin συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο τεύχος του INCREDIBLE GREECE THESSALONIKI GUIDE, το οποίο δίνει προτάσεις στους αναγνώστες με τα καλύτερα μέρη της Θεσσαλονίκης για φαγητό και γαστρονομική ψυχαγωγία. Το Brunch(s)in, με το ισχυρό brand name του, το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, έχει γίνει συνώνυμο του καλού φαγητού στη συμπρωτεύουσα, έχοντας κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του κοινού.

Το INCREDIBLE GREECE THESSALONIKI GUIDE ανέφερε χαρακτηριστικά για το Brunchsin:

Αυτό το εντυπωσιακό άνετο εστιατόριο συνδυάζει την αγάπη για το brunch με τη μικρή αμαρτία της ένοχης απόλαυσης που κρύβει το όνομά του (sin)! Εδώ, πρωταγωνιστεί το αυγό, καθώς οι δημιουργίες του μενού το έχουν ως βάση. Μάλιστα, η κουζίνα προμηθεύεται τα ελευθέρας βοσκής αυγά από μια μικρή φάρμα του Σοχού, ενώ καθημερινά επιλέγει τοπικά προϊόντα που απογειώνουν τα πιάτα της. Ανακαλύψτε, επίσης, υπέροχες επιλογές αλμυρών και γλυκών, πεντανόστιμες προτάσεις burgers και φανταστικά cocktails που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη γευστική σας εμπειρία.

Το «Incredible Greece» είναι το επίσημο περιοδικό της Fraport Greece που υποδέχεται εκατομμύρια ταξιδιώτες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας. Η ιστοσελίδα incredible-greece.com είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εκδόσεων των αεροδρομίων.

Brunchsin franchise

Το Brunchsin διαθέτει εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch, γευστικά ευφάνταστα πιάτα, καθώς και ποιοτικές επιλογές προϊόντων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Η πιστή κοινότητα που αποτελείται από Brunch(s)inners, εξακολουθεί να επιλέγει τα χορταστικά γεύματα και τον φιλόξενο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο των καταστημάτων, κάνοντας την πρόταση franchise του Brunchsin να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


BRUNCHSIN

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ