Στο αφιέρωμα «23 προτάσεις για να περάσεις καλά στη Θεσσαλονίκη» της Lifo συμπεριλαμβάνεται το Brunch(s)in, με το brand name του να συνεχίζει να αποκτά αναγνωρισιμότητα. Το Brunch(s)in έχει γίνει συνώνυμο του καλού φαγητού, έχοντας κατακτήσει τη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει και κορυφαίες κριτικές στο tripadvisor.
Στο αφιέρωμα που φιλοξενείται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίας έκδοσή της, σημειώνει πως το Brunch(s)in είναι η απάντηση στο ερώτημα «τι συμβαίνει όταν η αγγλική συνήθεια του brunch συναντά τις πρώτες ύλες της ελληνικής φύσης». Όπως αναφέρει, μία σειρά από συνταγές που αποδεικνύουν ότι αυτό το γεύμα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση της ημέρας και η ελληνική παράδοση τού πάει γάντι και πως τα φρέσκα αυγά συνδυάζονται με τα εποχικά υλικά του τόπου μας, οι παραδόσεις από κουζίνες του κόσμου δίνουν τη δική τους έμπνευση, τα all-day cocktails συνοδεύουν τα πιάτα και το brunch γίνεται τρόπος ζωής, και μάλιστα μιας ζωής που χωράει ένα καθημερινό γευστικό διάλειμμα.
Σε αυτό το διάλειμμα ή το ξεκίνημα της ημέρας, συνεχίζει το αφιέρωμα, το Brunch(s)in βάζει τη δική του υπογραφή, μαγειρεύοντας καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που συνδυάζονται με τον πρωινό σου καφέ ή το απογευματινό σου ποτό. English breakfast, ομελέτες, scrambled και benedict αυγά σε πολλές παραλλαγές, bagels και club sandwiches, σαλάτες και μπέργκερ, τορτίγιες και pancakes αλμυρά και γλυκά είναι οι προτάσεις του καταλόγου που αφιερώνεται στο brunch και το τιμά με κάθε τρόπο.
Το δημοσίευμα προτείνει στον πελάτη να δοκιμάσει το ρολό ομελέτας Uneggspected που τυλίγεται μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, χοιρινή ωμοπλάτη και γραβιέρα Κρήτης, αλλά και τα scrambled S-Eggs σε ψωμάκι μπριός με μπέικον, καραμελωμένακρεμμύδια, τσένταρ και BBQ sauce. Αναφέρει βέβαια πως ο πελάτης πρέπει να δοκιμάσει όλα τα πιάτα για να ζήσει την εμπειρία Brunch(s)in που καθημερινά γίνεται προορισμός, όπως τονίζει, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς αλλά και για τους τουρίστες που φτάνουν στην πόλη. Στα must try συγκαταλέγει και το ΤΣΟΥ!Ρε-κάκι με αυγόφετες τσουρεκιού, κρέμα πατισερί και σάλτσα από φρούτα του δάσους που πάει τέλεια με τον πρωινό σου καφέ.